Hittantanár kirakhat valakit hittanról, mert LMBTQ-tag?
Figyelt kérdés
Én meleg vagyok és nem akarok hittanra járni, de a szüleim kényszerítenek. Viszont a tanár kidobhat, ha megmondom neki, hogy nem vagyok heteró?2021. nov. 28. 18:52
41/51 tgt válasza:
39-es: Idézd már be légyszíves a Bibliából azt a részt, amikor Dávid király megöleti a melegeket.
42/51 anonim válasza:
Nem dobhat ki, mert a szexuális alapból nem bűn. Annak a "gyakorlása" annál inkább.
43/51 anonim válasza:
42es, nem azt akartad inkább írni, hogy "anál" inkább? :D
"a szexuális alapból nem bűn" ezt hogy értetted?
44/51 anonim válasza:
Olyan biztosan történt, hogy Jeruzsálemben a melegfelvonuláson egy ortodox zsidó megkéselt egy leszbikus nőt aki bele is halt a sérüléseibe.
Nyugodtan rá lehet keresni a neten az esetre.
45/51 anonim válasza:
44.: Ez hogy jön ide? Amúgy a q anyját az ilyen "férfinek", vallástól függetlenül.
46/51 anonim válasza:
A vallások és az LMBTQ kapcsolatát vizsgáljuk, azért.
47/51 anonim válasza:
Tudtommal itt egy konkrét példa van írva, nem tudom, hogy a 44. komment hogy jön ide... De akkor leírom a válaszomat megint: a q anyját annak a "férfinek".
48/51 anonim válasza:
43
Úgy értettem, hogy az, hogy meleg, önmagában a tény nem baj. Az, ha összejön egy vele azonos neművel, vagy lefekszik vele, megcsókolja az már bűn Isten szemében.
49/51 anonim válasza:
Rosszul írtam fentebb. Az ószövetségben a Leviták könyvében(20,13) írnak homofób tartalmakat, halálos bűnnek nevezve a homoszexualitást.
50/51 anonim válasza:
A homoszexualitást vagy a két férfi közötti szexet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!