Homoszexuális hajlammal esélytelen üdvözülni? (Sokkterápia kigyógyítana?)
Én elfogadom Jézust mint megváltót de a vallásomon, a reformátusok kívül nem fogadom el.az ortodox és a katolikus vallást, se a neoprotenstansokat meg az iszlámot meg a satanistákat, evangélikusokat. Itt leirom mindegyiknek a hibáit mennyivel rosszabbul tartják be a Bibliát mint mi Kalvinisták és ez egy kiváltság hogy protenstans vagyok és nem ortodox. Sose segítettem senki.
Akkor én is üdvözülök? De komolyan...
Ha csak annyi kell hogy elhiszed hogy Jézus megváltott.
3-as vagyok
Ez nem a saját véleményem, hanem Isten szava, a bibliában leírva.
"Hiszen kegyelemből van üdvösségetek a hit által, és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez; 9nem cselekedetekért, hogy senki se dicsekedjék."
Efézus 2.8-9
Akkor hogy is van ez hogy meg kell térni Istenhez meg jócselekedetek.....és ez nem katolikus dolog mert a családomban mindenki református és vallják hogy ha nem teszel jót az emberekkel.akor hiába a hit.
És Jakab is írja hogy halott a hit jó cselekedetek nélkül.
Még Jézus is mondja hogy imádkozzanak ellensegeitekert meg szeressenek őket mert ha csak azt szereted aki téged szeret akkor nincs érdemed. És azt is írja a Bibliában Jézus vagy ki hogy a jó cselekedetek ez csendben kell csinálni és nem dicsekedni veje hogy csak anyád az isten tudja aki számon tartja és megjutalmazza. Én ....nem fékek attól hogy nem üdvözülök és a pokolba jutok. A pokolban én csak a csótányoktól, pókoltól, csuszomaszoktol félnék hogy hozzám érnek, nem magától a tűzről ahogy éget. Még hogy lenne ék ott torz démonok és kínoznak ak de nem is a kínzástpl félnek hanem a torz kinezetuktol.
De ezt is írja a Biblia:
"Miért mondjátok nekem: Uram, Uram! - ha nem teszitek meg, amit mondok?"
"Azok az anyám és a testvéreim, akik hallgatják és tetté is váltják az Isten szavát."
Tehát a Biblia alapján a tettek is szükségesek. Az igaz, hogy tettekért önmagában nem lehet üdvözülni.
8-as
Igazad van, én is így gondoltam. Igazából arra akartam reagálni ezzel, hogy attól, hogy valaki homoszexuális hajlamú, még nem feltétlen kárhozik el, ugynígy fordítva is igaz: a jó cselekedetek önmagukban nem elegek ahhoz, hogy valaki üdvözüljön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!