Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan emberről, aki hisz Istenben, de nem hisz abban, ami a Bibliában le van írva?

Figyelt kérdés

2021. nov. 24. 20:57
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
#39 Te kötekedsz non-stop igazi Jézus hívő vagy mondhatom
2021. nov. 26. 11:07
 42/45 anonim ***** válasza:
#40 De ez egy hívő oldal itt hívők vannak és megmutassa a lepontozás hogy a viselkedésed helyes vagy sem
2021. nov. 26. 11:08
 43/45 anonim ***** válasza:

" De ez egy hívő oldal itt hívők vannak és megmutassa a lepontozás hogy a viselkedésed helyes vagy sem"

Ó, kis náiv :)

"Te kötekedsz non-stop igazi Jézus hívő vagy mondhatom"

Igen, mondhatod, mert ebben az egyben igazad van, Jézus hívő vagyok. Egy popsztár is mindent megtesz a rajongóiért, így ez nem kötekedés:)

2021. nov. 26. 11:12
 44/45 anonim ***** válasza:
#43 Hát amit itt lefolytatsz az igenis kötekedés. Nem irtam semmi sértőt de már egyből agyhalott meg mindenféle szrdarab lettem.
2021. nov. 26. 11:15
 45/45 anonim ***** válasza:

Kérdésedre válaszolva.

De ho­gyan hív­ják se­gít­sé­gül azt, aki­ben nem hit­tek? És ho­gyan higgye­nek ab­ban, aki fe­lől nem hal­lot­tak? És ho­gyan hal­la­ná­nak ige­hir­de­tő nél­kül?

És ho­gyan pré­di­kál­nak, ha el nem kül­dik őket? Amint meg van írva: Mily szé­pek a jó hírt hir­de­tők­nek lá­bai!

De nem min­den­ki en­ge­del­mes­ke­dett az evan­gé­li­um­nak. Mert Ézsa­i­ás azt mond­ja: Uram, ki hitt a mi be­szé­dünk­nek?

Azért a hit hal­lás­ból van, a hal­lás pe­dig Krisz­tus be­szé­de ál­tal. (Róm 10, 14-15)

Lehetetlen az, hogy egy ember Isten igéje nélkül higgyen benne.

2021. nov. 26. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!