Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan emberről, aki hisz Istenben, de nem hisz abban, ami a Bibliában le van írva?

Figyelt kérdés

2021. nov. 24. 20:57
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

"Értelmezni sem tudsz már? Nem a braille irást hanem a szoveges Bibliát okostojás!"

Eddig arról volt szó, hogy tudják-e olvasni a Bibliát. És tudják, Braille írással.

" Eddig is tudtuk hogy az evolúció kamu..."

NA várj, te nem vagy evós? Most sikerült kizökkentened, gratulálok?:) Nem lehet, hogy kevertelek valaki más kétpipással? Te a hatnapos teremtésben hiszel?

És miért írod többesszámban, hogy "tudtuk"? A többi engem szidalmazó vad evóhívő

"Hol láttad Jézust ilyen trágár szavakkal illetni másokat?"

Semmi trágárt nem írtam

2021. nov. 25. 16:30
 32/45 anonim ***** válasza:

De nem Braille irasrol beszelek hanem szovegesrol. Azt mondtad a vakok egeszsegesek tehat a szovegest is tudniuk kell ezek szerint olvasni braille nelkul.

Aha, az "agyhalott" "szerencsétlen" "béna" nem káromkodás hanem barátságos ártatlan szöveg, mesélj még Emese. Szerencsére Jézus nem ilyen mint te mert akkor nagy bajok lennének.

2021. nov. 25. 16:35
 33/45 anonim ***** válasza:

" Azt mondtad a vakok egeszsegesek tehat a szovegest is tudniuk kell ezek szerint olvasni braille nelkul."

Nem, nem:) Semmi ilyet nem mondtam. Arról volt szó, hogy te állítottad, hogy nem tudnak olvasni, erre beírtam a Braille írást, onnantól meg elkezdtél csúsztatgatni:)

"Aha, az "agyhalott" "szerencsétlen" "béna" nem káromkodás hanem barátságos ártatlan szöveg, mesélj még Emese"

De ha agyhalottat játszol, vagy hazudozol és én ezt megállapítom, az nem személyeskedés, hiszen te akarod ezeket a státuszokat. A csúsztatgatásod is erre utal, és a kérdéseim elől való kitérés is

"mesélj még Emese"

Proli fordulat, gyenge. Rólam ez lepereg

De persze az nem gond, hogy te is szidalmazol, mindig más szemében kell nézni a szálkát, az a tuti.

Amúgy Jézus is keresetlen szavakkal illette farizeusokat és a templomi árusokat is. Ez nem a te napod

2021. nov. 26. 10:27
 34/45 anonim ***** válasza:

#33 olvasáshoz látás kell, ha nincs látás akkor nem tudsz olvasni ez ennyire egyszerü. Braille iráshoz meg nem minden vak tud eljutni.

"De ha agyhalottat játszol, vagy hazudozol és én ezt megállapítom, az nem személyeskedés, hiszen te akarod ezeket a státuszokat. A csúsztatgatásod is erre utal, és a kérdéseim elől való kitérés is"

Na már vádolsz is hazugsággal, ki dolgozik benned most a sátán?

"Amúgy Jézus is keresetlen szavakkal illette farizeusokat és a templomi árusokat is."

Idéznéd a templomi árusok szidását? De jézus nem proli módon agyhalottazott az biztos az már a te módszered...

2021. nov. 26. 10:52
 35/45 anonim ***** válasza:

"De persze az nem gond, hogy te is szidalmazol, mindig más szemében kell nézni a szálkát, az a tuti."

Jajj, hirtelen ne bánts virág lettél? Most mit vársz ezek után, hogy jól megveregessem a hátad hogy ezt így kell Pistike? Gonosz vagy...

Attól nem lesz igazad hogy 3x beilleszted a szövegedbe az agyhalott szót ezzel magadat járatod le de a 15-ös kommenteden a lepontozás meg is mutatja mennyire vagy népszerü ezzel a "Jézusi" de inkább sátáni mentalitással

2021. nov. 26. 10:55
 36/45 anonim ***** válasza:

"#33 olvasáshoz látás kell, ha nincs látás akkor nem tudsz olvasni ez ennyire egyszerü. Braille iráshoz meg nem minden vak tud eljutni."

Huh, ez rekord magyarázkodás, ami te is zavarodban összehordasz:)

"Na már vádolsz is hazugsággal, ki dolgozik benned most a sátán?"

Semmi gond, látom teljes a zavar. Már magaddal is beszélgetsz:)

"Idéznéd a templomi árusok szidását? De jézus nem proli módon agyhalottazott az biztos az már a te módszered..."

Most akkor szidalmazta őket, vagy sem. Próbáld ne ellenmondásba keverni magad 2 percen belül, mert akkor unatkozni kezdek:)

Látom a proli szót is gyorsan leutánoztad tőlem, örülök, hogy nagy hatással vagyok rád.

2021. nov. 26. 10:56
 37/45 anonim ***** válasza:
#36 Hát te reménytelen vagy, ilyen gyenge érvekkel engem nem tudsz becsapni. :D
2021. nov. 26. 10:58
 38/45 anonim ***** válasza:
#36 Még mindig várom azt az igeverset ahol Jézus leagyhalottazta a templomi árusokat tesó
2021. nov. 26. 10:58
 39/45 anonim ***** válasza:
Untatsz
2021. nov. 26. 11:05
 40/45 anonim ***** válasza:

"15-ös kommenteden a lepontozás meg is mutatja mennyire vagy népszerü ezzel a "Jézusi" de inkább sátáni mentalitással"

Egy igaz hívő sosem népszerű a világiak közt. A rajongóim, int te mindenhová követnek és lepontoznak. Akkor kezdenék idegeskedni, ha már senki nem foglalkozna velem, de így tudom, hogy követtek:)

2021. nov. 26. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!