Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan emberről, aki hisz Istenben, de nem hisz abban, ami a Bibliában le van írva?

Figyelt kérdés

2021. nov. 24. 20:57
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

"Meg mindig nem válaszoltal, aki vak + süket annak sem elég hinni ugyanugy elkarhozik a logikád szerint az aki egeszseges de nem olvas Bibliát?"

Eddig nem erről volt szó. Írd ki új kérdésbe, ha témát váltasz

"De elég elolvasnia bárkinek a 15-ös hozzászólásodat nagyon primitív."

Mi ez a nyafi. Lány vagy, ugye?

"Ha lenézném őket akkor sose adakoztam volna nekik"

Ha valaki adakozik, attól még lenézheti a másikat. Logika nem az erősségünk, ugye?:) Ugye te vagy Napóleon?

2021. nov. 25. 13:29
 22/45 anonim ***** válasza:
#21 De pont hogy te rolad sugarzik a lenezes. Es ezt mar emlitettem is... De probalod eroszakosan ram kenni a saját fekáliádat
2021. nov. 25. 13:36
 23/45 anonim ***** válasza:
88%
Sok monoteista vallás van, és nem mindegyik kötelező olvasmánya a biblia. Vgay buta vagy, vagy troll, vagy mindkettő.
2021. nov. 25. 13:37
 24/45 anonim ***** válasza:

"#21 De pont hogy te rolad sugarzik a lenezes. Es ezt mar emlitettem is... De probalod eroszakosan ram kenni a saját fekáliádat"

Jó, persze, semmi baj, nyugodj meg. Örülök, hogy majmolsz. Ezek szerint elismered szellemi fölényem. Köszönöm, kedves tőled!:)

Szerencsére te a látszatát is kerülöd annak, amit írtál:) ÉS közben fogyatékosfób vagy, azt hiszed a vakról, hogy szellemi fogyatékos

2021. nov. 25. 13:43
 25/45 anonim ***** válasza:

#24 Neked aztán sok szellemi fölényed lehet amikor 15-ös kommentedben trágárul agyhalottozol és érdemben nem tudtál válaszolni, a többit meg sem említem igazi Jézus követő vagy... Kêpmutató.

"ÉS közben fogyatékosfób vagy, azt hiszed a vakról, hogy szellemi fogyatékos"

Ezt te találtad ki... Ilyet sehol nem irtam. De mindenki tudja hogy egy vak nem tud Bibliát olvasni 🤣

2021. nov. 25. 13:48
 26/45 anonim ***** válasza:
#24 Mutass már egy vakot aki tud Bibliát olvasni? Ettől nem leszel fogyatékosfób hogy megemlíted őket.
2021. nov. 25. 13:50
 27/45 anonim ***** válasza:
Semmit. Ez túl kevés információ ahhoz, hogy bármiféle ítéletet hozzak. Lehet muszlim, vagy gnosztikus, vagy megtévesztett, vagy traumatizált. Önmagában semmit nem mondd el az emberről az, hogy nem hiszi el a Bibliában leírtakat, amíg semmit nem tudunk arról, hogy miért nem hiszi el.
2021. nov. 25. 14:34
 28/45 anonim ***** válasza:
22%

"Ezt te találtad ki... Ilyet sehol nem irtam. De mindenki tudja hogy egy vak nem tud Bibliát olvasni 🤣"

Most is írod. Hisz állítod, hogy a vak nem képes olvasni a Braille írást, tehát szerinted szellemi fogyatékos.

"Mutass már egy vakot aki tud Bibliát olvasni? "

Tud. Még mindig Braille írás.

Titus Pullo írja le pontosan! Akartam is kérdezni, hogy miért nem hisz, mi az istenképe, stb, de a trollok elvitték a kérdést

"Neked aztán sok szellemi fölényed lehet amikor 15-ös kommentedben trágárul agyhalottozol és érdemben nem tudtál válaszolni, a többit meg sem említem igazi Jézus követő vagy... Kêpmutató."

De hát, ha agyhalottak vagytok, akkor mi ebben a bántó? Én csak tényt közöltem. Jézus is megmondta a magadfajtátokról, hogy már életében halott. Láthatod, hogy a ti szellemi szinteteken még a Braille írást sem ismeritek...

Én keresztény vagyok, segítek nektek, hogy belássátok, hogy buták vagytok, így erre jó esetben ráeszméltek, elkezdtek gondolkodni, tanulni, rájöttök, hogy az evolúció kamu, a Biblia igaz, megtértek és örök életetek lesz. És hálásak lesztek nekem. Nem én vagyok az ellenségetek, hanem saját magatok.

Szívesen, gyerekek!

2021. nov. 25. 15:21
 29/45 anonim ***** válasza:
Nagyjából ugyan azt akartam válaszolni amit Titus Pullo.
2021. nov. 25. 15:29
 30/45 anonim ***** válasza:

#28 Értelmezni sem tudsz már? Nem a braille irást hanem a szoveges Bibliát okostojás!

"De hát, ha agyhalottak vagytok, akkor mi ebben a bántó? Én csak tényt közöltem. Jézus is megmondta a magadfajtátokról, hogy már életében halott. Láthatod, hogy a ti szellemi szinteteken még a Braille írást sem ismeritek...

Én keresztény vagyok, segítek nektek, hogy belássátok, hogy buták vagytok, így erre jó esetben ráeszméltek, elkezdtek gondolkodni, tanulni, rájöttök, hogy az evolúció kamu, a Biblia igaz, megtértek és örök életetek lesz. És hálásak lesztek nekem. Nem én vagyok az ellenségetek, hanem saját magatok.

Szívesen, gyerekek!"

Mit szívtál? Eddig is tudtuk hogy az evolúció kamu...

Hol láttad Jézust ilyen trágár szavakkal illetni másokat? Nem a sátán a te gazdád véletlenül?

2021. nov. 25. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!