Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Krisnások 8.400.000 fajt...

Krisnások 8.400.000 fajt írnak le, akkor hogy lehet, hogy (elvileg) csak a földön 8.700.000 faj van, no meg az evolúció miatt hogy lehet pontos szám?

Figyelt kérdés
No meg azt írják minden születéshez kell egy férfi és egy nő, de akkor mi van az osztódással szaporodással és a szűznemzéssel?
2021. nov. 23. 14:42
1 2 3
 11/27 Célpont... ***** válasza:
0%

"hogy én vagyok az okosabb, milyen érdekes."

Milyen érdekes hogy a teknika mondja meg hogy ki okosabb... :)

Valószínü hogy ha a nagyapád idelyében is létezett volna meg sem közzelitenéd, milyen érdekes....

2021. nov. 23. 18:23
 12/27 Célpont... ***** válasza:
2%

"Az pedig, hogy 5000 éve leírtak valamit az akkori tudás szerint - ma már nem kellene, hogy mérce legyen."

Koma, nem az a mérce már hanem az első meg a második világháború, meg az afrikai népírtások, a közzelmult és a jelenben lábadozó hidegháború.

A statisztikák gyilkosságokrol, rablásokrol,stb.

Ez a mérce Kreattizós koma

2021. nov. 23. 18:27
 13/27 A kérdező kommentje:

11. Én gazdag lettem volna, csak csóró vagyok, ennyire lehet menni a lett volnával.

Na meg persze, aki helytelenül ír az hülye, no de ha szóba beszélsz vele nem tudom hogy szűrik.

2021. nov. 23. 18:31
 14/27 A kérdező kommentje:

"Valószínü hogy ha a nagyapád idelyében is létezett volna meg sem közzelitenéd, milyen érdekes...."

Hát igen, viszont az ha a programozókat az etnobotanikáról kérdezed egyből hülyébbek lesznek mint egy etnobotanikus. Nincs olyan zseni, aki mindenhez ért, sőt, manapság már a programozókat lekörözi a program író program.

2021. nov. 23. 18:34
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

"Az pedig, hogy 5000 éve leírtak valamit az akkori tudás szerint - ma már nem kellene, hogy mérce legyen."

Nem az a mérce, hanem az igazolódik folyamatosan. A természettudományok a Teremtés könyvét igazolják

"Kérdező: szerintem Kreattival ne foglalkozz, ő butaságokat csinál és mond."

Te akkor miért foglalkozol velem?

2021. nov. 23. 19:10
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

"Azóta egy kicsit fejlődött a tudás."

Csakhogy a technikai fejlődés és a kollektív tudás bővülése nem jelent IQ növekedést. Az egyetemes IQ csökken a teremtés óta, ezt mondjuk remekül bizonyítjátok is

2021. nov. 23. 19:16
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

"Legokosabb, érdekes jelző, a nagyapám okosabb volt mint én, viszont ha a számító gép elé ültetted volna, akkor azt látnád, hogy én vagyok az okosabb, milyen érdekes."

Ettől nem vagy okosabb, csak ebben tapasztaltabb

2021. nov. 23. 19:17
 18/27 anonim ***** válasza:
79%

"Milyen érdekes hogy a teknika mondja meg hogy ki okosabb... :)"

A helyesírásod és a fogalmazásod sok mindent elárul gyermekem.

2021. nov. 25. 14:16
 19/27 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy aki a helyesírásba köt bele az már más kapaszkodót nem talált.
2021. nov. 25. 14:33
 20/27 A kérdező kommentje:
17. Hát akkor a tapasztaltabb és az okosabb miben különbözik?
2021. nov. 25. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!