Mit gondoltok arról, hogy Jézus S Mennyország megtudná-e győzni a fiatal földeseket, hogy az ősrobbanás és a full evolúció igaz dolog?
Figyelt kérdés
Miért ne tervezne a Jó Isten öntervező univerzumot amit Hawking is mondott? Isten örökké változó, és olyan világot akart ahol automatikus véletlenszerű fejlődés létezik. Ilyen random generátor. Jó Isten aki nem dobókockázik, egy programozó. A Jó Isten játszott az esélyekkel és beállította, hogy csak egy bolygón legyen értelmes élet, mert pont ilyenek lettek a körülmények. Mi a véleményetek? Végülis Istenről és a teremtésről nem tudunk sokat.2021. jún. 24. 17:18
1/8 A kérdező kommentje:
Telefon automatikus fordítás.... Jézus a Mennyországban. Ezt akartam írni.
2021. jún. 24. 17:19
2/8 anonim válasza:
Tehát akkor szerinted hazudott Isten már az első oldalon. Mondod te, aki még a testvér fogalmát sem ismerte. Te erre élvezel, hogy folyamatosan vitát generálsz?
3/8 A kérdező kommentje:
Ez a 2-es milyen egy fanatikus! Csak azért válaszol erre, hogy provokálja a másikat! Ez aztán Krisztusi! Imádkozok érted alvás előtt.
2021. jún. 24. 17:24
4/8 anonim válasza:
Meg tudná őket győzni, de inkább rájuk hagyja, hogy meg ne törjön a hitük.
6/8 A kérdező kommentje:
Na ne!
2021. jún. 24. 18:10
7/8 anonim válasza:
Magadért imádkozz te sátánfattyú, ne értem.
8/8 A kérdező kommentje:
Magadért imádkozz te sátánfattyú, ne értem.
2021. jún. 24. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!