Ha katolikus iskolába egy hatodikos lány körme ki van festve feketére mit szólnak?
Én úgy tudom, hogy állami iskolába se szabad, általában házirend tiltja. Szóval ne fesd ki a körmöd, hidd el, szebb természetesen.
Bár ez sokszor a debil szülők hibája, akik képtelenek gyerekeiket nevelni, vagy eleve rossz példát mutatnak nekik. Erre szokták mondani, hogy macskát se bíznék rájuk, gyereket pláne nem.
Szerintem se fesd ki.
Viszont odafigyelhetnél jobban a helyesírásodra, arra nagyobb szükség lesz.
Személyes tapasztalatból mondom, sajnos személytől függ. Tehát attól, hogy az adott tanulónak milyen a megítélése a tanár(ok)nál. Van akinek elnézik, van akinek nem. Persze ezt nem akarom minden katolikus iskolára általánosítani, egy konkrét helyen volt ez a tapasztalat.
Abban egyébként egyetértek, hogy egy hatodikos lánynak nem feltétlenül kellene körmöt festenie.
Iskolája és tanára válogatja. Ha konkrétan érdekel, és bevállalós vagy, próbáld ki. Ha nem akarsz kockáztatni, kérdezd meg az iskolában tanártól vagy akár paptól.
Az ő nevükben innen nem fogsz hiteles választ kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!