Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A különféle vallásokban...

A különféle vallásokban hívőknek melyik szerintetek az ideális ország, ahol otthon érezhetik magukat pl. zsidó - Izrael?

Figyelt kérdés

2021. nov. 12. 21:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

19

"Kereszténynek szerintem a "legjobb lenni" az USAban, ott nagyon sok keresztény hívő ember van."

Egyetértek - és általában nem is ciki bevallani.

Egyébként az afrikai és ázsiai országokban is gyorsan terjed most a kereszténység, még ha nem is feltétlenül többség.

2021. nov. 13. 12:36
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Afrikában meg Ázsiában üldöznénk minket. Nem tudom melyik volna a rosszabb, ha megkínozta ak.a hitünkért vagy imádni a bálványaikat. Esetleg Észak Koreába lenne jó élni mert ott hátha Semmilyen vallás nincs és ha reformátusként nem is lehetnénk de más vallást se kéne felvegyunk.
2021. nov. 13. 17:13
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Úgy értelmezték a kérdést melyik vallásunak hol lenne a helye. Nekem és a többi református aki itt ahol elmondtam. Az ortodixok meg menjenek, Szibériai, orosz, meg Görögország és Albániának. Nagy az orosz vidék elférnének. Az jó ötlet hogy az ortodox és katolikus templomokbol múzeumot csináltatni Mert Nem Bontanám le. Mivel keresztény református vagyok és hogy merném lebontani Szűz Mária, Jezus és a többi szent ikonjait, szobrait saját magam nem vinnem a kárhozatba. 8nkabb lenne múzeum és kérnek bekepti díjat abból haszon is lenne. Érdekes ,,műsor,, a mise meg a liturgián és egy református aki az ismeretlen és jó pénzért rendeznek ortodox és katolikus Liturgiát és misét. Tudod hányan megfizetnie hogy lássák? Olyan volna mint egy háromdimenziós múzeum. A liturgiakett meg misekerr több pénzt kérnenk mint a nezelodesert. Hidd el jó világ lenne az a reformátusoknak.
2021. nov. 13. 17:18
 24/26 anonim ***** válasza:

"Tudod hányan megfizetnie hogy lássák?"

Biztosan sokkal kevesebben, mint ahányan most ingyen megnézik,

és az nem valami sok,

A reformátusok nem szoktak tömegekben a katolikus meg ortodox miséken nézelődni. :-D

2021. nov. 14. 04:07
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

Én is ingyen megyek katolikus és ortodox dolgokra. Ha fizetni kéne én biztos hogy nem mennék. De egy református aki ezek kuriozumok,műsorok. És érdekesek. Sok református kíváncsi volna milyen egy katolikus meg ortodox mise és azt megrendezendő de jó pénzért. Eljatszanánk a szentaldozasos, átváltoztatást is

Bűn se volna mert valahol csak Istenhez vezetne az embereket, nem bordélyház lenne hanem iszentisztelet. Eljatszanánk a gyónást is. Sok református kíváncsi volna ezekre és ha nem volna tétje hogy kötelező meg hogy elkarhozik akkor bekemenne hogy fizet egy összeget és résztvételére megjatszott ortodox vagy katolikus misén és úgy resztvesz mintha ortodox volna de saját akaratából. És úgy kéne mint az igazi katolikus és ortodox egyházban hogy férfiak rendezzék meg a misét hogy hithű legyen. Meg szenteltvíz is lenne megtomjen, több pénzért. Mint ahogy bemegy az ember egy múzeumba, ez is az lenne, egy interaktív múzeum és bűn se volna mert csak Istenhez vezetne valahol

2021. nov. 14. 04:20
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Csak nem tudom....műereklyéket kéne csinálni ( mert az igaziak az elment ortodoxoknál lennének) hogy az ereklyecsokolgatást meg a zarándoklatot is eljátszik az embereknek jó pénzért, elmes3lnenk az adott Szent életét úgy ahogy az ortodox egyház tudja. Na...jó volna az.
2021. nov. 14. 04:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!