A különféle vallásokban hívőknek melyik szerintetek az ideális ország, ahol otthon érezhetik magukat pl. zsidó - Izrael?
19
"Kereszténynek szerintem a "legjobb lenni" az USAban, ott nagyon sok keresztény hívő ember van."
Egyetértek - és általában nem is ciki bevallani.
Egyébként az afrikai és ázsiai országokban is gyorsan terjed most a kereszténység, még ha nem is feltétlenül többség.
"Tudod hányan megfizetnie hogy lássák?"
Biztosan sokkal kevesebben, mint ahányan most ingyen megnézik,
és az nem valami sok,
A reformátusok nem szoktak tömegekben a katolikus meg ortodox miséken nézelődni. :-D
Én is ingyen megyek katolikus és ortodox dolgokra. Ha fizetni kéne én biztos hogy nem mennék. De egy református aki ezek kuriozumok,műsorok. És érdekesek. Sok református kíváncsi volna milyen egy katolikus meg ortodox mise és azt megrendezendő de jó pénzért. Eljatszanánk a szentaldozasos, átváltoztatást is
Bűn se volna mert valahol csak Istenhez vezetne az embereket, nem bordélyház lenne hanem iszentisztelet. Eljatszanánk a gyónást is. Sok református kíváncsi volna ezekre és ha nem volna tétje hogy kötelező meg hogy elkarhozik akkor bekemenne hogy fizet egy összeget és résztvételére megjatszott ortodox vagy katolikus misén és úgy resztvesz mintha ortodox volna de saját akaratából. És úgy kéne mint az igazi katolikus és ortodox egyházban hogy férfiak rendezzék meg a misét hogy hithű legyen. Meg szenteltvíz is lenne megtomjen, több pénzért. Mint ahogy bemegy az ember egy múzeumba, ez is az lenne, egy interaktív múzeum és bűn se volna mert csak Istenhez vezetne valahol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!