Keresztény hívők, olvastátok a Bibliát?
Figyelt kérdés
Csak őszintén! :))
Hangoskönyv, közös olvasás, stb. is számít, a lényeg a szöveg ismerete.
2021. nov. 8. 12:12
A kérdező szavazást indított:
Soha nem olvastam belőle egy betűt sem, és nem is szoktam hazudni erről
Csak az Újszövetséget olvastam
Az egészet olvastam
Rendszeresen olvasgatom, de nagyjából mindig ugyanazokat a részeket
Rendszeresen olvasgatok belőle változatosan, nagyjából már az egészet elolvashattam
Csak bibliai idézeteket szoktam olvasgatni pl. az instagramon vagy pinteresten
A jelentősebb, közismert részeket elolvastam, de a többit nem
Soha nem olvastam, de mindenkinek azt mondom, hogy igen
Soha nem olvastam, de imádom a kommentszekciókat elárasztani kontextusból kiragadott idézetekkel
23 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nekem nincs megfelelő válasz. Többször kiolvastam és naponta vagy hetente olvasom, mikor hogy.
Az utolsó válasz nagyon tetszik, sajnos sok ilyen van
2/9 anonim válasza:
19 éve majdnem minden nap olvasom, többször kiolvastam már.
3/9 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos, viszont aggasztó, hogy vannak hívők akik nem ismerik a szent könyveiket.
Mindenkinek azt tanácsolom, hogy olvassátok a könyveteket.
4/9 anonim válasza:
#3-as azok kötekedő, diszharmóniát okozó ateisták, szabotőrök. Nem kell elhinni a válaszolókat, nem hitelesek.
5/9 anonim válasza:
Persze akkor a nagymamám is az, aki életében csak ott nyitotta ki a Bibliát ahol a pap mondta?
Tudod a Bibliának elég sok részből nem olvasnak a templomban.
Plusz szerintem nem lehet mindenkit elítélni csak úgy. Szóval be kellene bizonyítanod, hogy mindenki a világon troll aki nem olvassa szabad idejében a Bibliát végig és hívőnek állítja magát.
6/9 anonim válasza:
Igen, mindennap. Igy volt màr lehetőségem többször is elejétől a végéig elolvasni.
7/9 anonim válasza:
Sokra mennek egyes hívők, ha csak olvassák vagy akár el is olvasták a Bibliát, de az útmutatásait nem követik; és a kereszténység hívőinek nagy részére ez jellemző. Találkoztam rengeteg hívővel és még papokkal, lelkészekkel is, akik nagyon jól ismerik a Bibliát, de közben mellette akkora képmutatók, hogy az nem igaz! Mind azt várja, hogy majd a mennybe jut, de közben Jézus tanításának az alapjait is lábbal tiporja. Rosszul vagyok ezektől az alakoktól. Ezek nem igazi hívők, max. csak keresztények.
8/9 anonim válasza:
Utolsó igazad lehet, mert a fatimai gyerekek még olvasni sem tudtak, csak egy imát és mégis nekik jelent meg Szűz Mária. Nem feltétel a Biblia olvasás, egyedül Istennel való élés, ez számít.
9/9 anonim válasza:
A bölcsességét már elsajátítottam. Magyarázni szoktam másoknak a bibliát ha kérdezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!