Szerintetek melyek a legjobb érvek a kereszténység mellett?
Mindenesetre Kreatti létezése egy igen komoly érv a kereszténység ELLEN.
Én az ő helyében - ha VALÓBAN a kereszténységet akarnám támogatni - most meg sem jelentem volna.
Ebből mondjuk lehet következtetni az ő igazi céljaira.
"nem csak ideig oraig. Ne erolkodj"
Ideig-óráig, ez tény
#19 „Ha megtérnél." Egyszer már megtértem, sajnos. Szerencsére kigyógyultam belőle.
„Egyetemes lelkiismeret." A spártaiak szerint a csecsemők megölése nem volt bűn. A közép-amerikai népek szerint az emberáldozat nem volt bűn. Hol van itt az egységes lelkiismeret? Hol van itt az egyetértés? Amiről én beszélek, az a szociokulturális normalitás, ami egy tudományos fogalom. Amiről te beszélsz, az egy vallásos spekuláció.
„Az akkori hatalom legitimálta." Az EGYHÁZ legitimálta, konkrétan Tomás de Torquemada.
Egyetértek. Amikor ilyen fanatikus hívőket olvasok itt az oldalon, mint ő, akkor talán jobban megerősödöm abban, hogy a keresztény Isten nem létezik, kereszténység csak hazugság.
De, érdekel. Pl. engem. Egyértelmű érv a létezésed a kereszténység ellen.
Nem is kell az ateista aktivistáknak dolgozniuk, hiszen elvégzed te a munkát helyettük.
Ugyanez igaz a neoprotestáns szektákra is.
A kereszténység belülről rohad, esik szét, az ilyen hívők miatt is, mint amilyen te vagy.
"A spártaiak szerint a csecsemők megölése nem volt bűn. A közép-amerikai népek szerint az emberáldozat nem volt bűn. Hol van itt az egységes lelkiismeret?"
Rossz példa. Tudták, hogy bűn, de megideologizálták maguknak, mint az egyszerű ateisták a tévedéseiket. Isten is akkor törölte el a népeket, mikor teljesen elállatiasodtok
"nem tény."
De, az előbb már beláttuk
"De, érdekel. Pl. engem. Egyértelmű érv a létezésed a kereszténység ellen."
Hát persze, hiteles vagy
"Nem is kell az ateista aktivistáknak dolgozniuk, hiszen elvégzed te a munkát helyettük."
Nem tudsz meghatni
"A kereszténység belülről rohad, esik szét, az ilyen hívők miatt is, mint amilyen te vagy."
Hogyne, persze, semmi baj, nyugodj meg. Nagyon hiteles vagy, tényleg
Ebből látszik, hogy miféle ember vagy te. Semmi közöd nincs a kereszténységhez, hiszen nagy ívben teszel rá, hogy a tevékenységed a keresztény hitre milyen hatással van. Na, de azt csinálsz, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!