Hajadon/nőtoen kereszrény fiúk-lànyok ti szoktatok m*szturb*lni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 05:42
21/27 Közveszélyes Kontár válasza:
#20 reszletezni kellene? Azert a szexet sem reszletezi az egyhaz dogmagba foglalva
vagy utobbi par evben mar igen?
22/27 anonim válasza:
Akkor mond meg te Kontár, hogy hányszor csinálhatom a masztit?
23/27 Közveszélyes Kontár válasza:
#22 epp kerdeztem hogy "kellene?"
nem kellene
vagy engedni kell vagy sem es ennyi
gond az vele hogy nem elegit ki ez a fajta boldogsag ha a "hanyszor" felmerul
ezert van hogy a hazasok akik elvezik csinaljak amig birjak (meg a nem hazasok is)
24/27 Közveszélyes Kontár válasza:
#23 marmint egyutt a szexet, nem egyedul a masztit
25/27 anonim válasza:
#18 Nekem nem úgy tűnt, hogy erről beszélne, de igazából nem nagyon lehet megmondani, ez is lehet. Nekem inkább úgy tűnt, hogy az Ószövetségben is említett tisztasági dolgokról beszélt, de mivel azt is említi Pál, hogy az a tisztátalan, amit mi annak gondolunk (itt az ételt említi, ha jól emlékszem) és sok Ószövetségit tisztasági törvényt az állatáldozatok miatt sem lehet már betartani, ezért talán konkrétan a maszturbálásra utalhat.
26/27 anonim válasza:
Az sincs megadva hogy hany percenkent szabad bojtolni
27/27 anonim válasza:
De, böjtölni pl 40 napig kell és folyamatosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!