Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hajadon/nőtoen kereszrény...

Hajadon/nőtoen kereszrény fiúk-lànyok ti szoktatok m*szturb*lni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 05:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
#8 Nem tudom, hogy nekem írtad-e. Én nem vagyok se katolikus, se ortodox. Azt tudom, hogy A Biblia tényleg nem ír arról, hogy mi van, ha magadnak csinálod. Viszont Pál apostol ezt mondja: "Mivelhogy azért ilyen ígéreteink vannak, szeretteim, tisztítsuk meg magunkat minden testi és lelki tisztátalanságtól, Isten félelmében vivén véghez a mi megszentelésünket." 2Korinthus 7:1
2021. okt. 27. 11:45
 12/27 szp72 ***** válasza:
83%

@ "Pláne ha bal kézzel csinálod nem jobb kézzel.amivel.a keresztet veted."

Szerintetek Anjutca tényleg ennyire hülye, vagy csak szórakozik?

2021. okt. 27. 16:31
 13/27 anonim ***** válasza:
10%
Menj a fenébe utolsó!!!! Bigott pápista. Pont azért fogtok a pokolba jutni mert bigottak vagytok. Majd meglátnátok mikor Jézus bal keze felé kerültek a sok buneitek miatt mint az inkvizíció, ellenreformáció és hadd ne soroljam. És mi reformátusok leszünk akik üdvözlünk kivéve Kálvin mert a kettős predesztinácio táblával.az Eretnekség útjára lepett.
2021. okt. 27. 19:36
 14/27 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, én mindig ámulok rajta, néha kicsit bosszankodom, néha már nevetek az ostobaságain kínomban, de újabban igyekszem nem elolvasni a hozzászólásait.

2021. okt. 27. 19:36
 15/27 anonim ***** válasza:
50%

Na vigyázz a szádra, mert már hevítik neked az oltathatatlan parazsat a pokolban.

2021. okt. 27. 19:37
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, az fog oda kerülni aki ezt írta nekem. Majd meglátod.
2021. okt. 27. 19:39
 17/27 szp72 ***** válasza:
71%
Hajlok arra, hogy csak szórakozik. Ennyire hülye csak nem lehet.
2021. okt. 27. 19:49
 18/27 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
70%

#14 pedig tok jo ilyen tuzes (lelkes) hivekre van szuksege minden egyhaznak, vallasnak a vilagon

csak arra vigyaz csak bunosokon alkalmazz testi fenyitest es csak ha muszaj

Nem arra vonatkozik hogy le kell torolni es mosni? ne fertozon, ne romoljon

tisztalkodas

nehogy beszenyezze valami a testet ami szajon at bekerul

de az szenyezi be ami elhagyja

pl. hanyas

meg masokra kopkodes (atvitt ertelemben kopet nelkul is)

2021. okt. 27. 19:52
 19/27 anonim ***** válasza:
81%
Nem, ez annyira zsigerből jön neki, hogy nem lehet megjátszani ilyen szinten. Vagy ő a világ egyik legjobb színésze.
2021. okt. 27. 19:52
 20/27 anonim ***** válasza:
94%
Anjutka, ha azt mondjuk szabad maszturbálni, akkor meg kellene mondanunk, hogy hány percenként szabad. És aki egész nap fogdossa a p*náját és f@szát és mindig elélvez? Akkor mi a bűn és mi nem?
2021. okt. 27. 19:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!