#8 Nem tudom, hogy nekem írtad-e. Én nem vagyok se katolikus, se ortodox. Azt tudom, hogy A Biblia tényleg nem ír arról, hogy mi van, ha magadnak csinálod. Viszont Pál apostol ezt mondja: "Mivelhogy azért ilyen ígéreteink vannak, szeretteim, tisztítsuk meg magunkat minden testi és lelki tisztátalanságtól, Isten félelmében vivén véghez a mi megszentelésünket." 2Korinthus 7:1
2021. okt. 27. 11:45
12/27 szp72 válasza:
@ "Pláne ha bal kézzel csinálod nem jobb kézzel.amivel.a keresztet veted."
Szerintetek Anjutca tényleg ennyire hülye, vagy csak szórakozik?
2021. okt. 27. 16:31
13/27 anonim válasza:
Menj a fenébe utolsó!!!! Bigott pápista. Pont azért fogtok a pokolba jutni mert bigottak vagytok. Majd meglátnátok mikor Jézus bal keze felé kerültek a sok buneitek miatt mint az inkvizíció, ellenreformáció és hadd ne soroljam. És mi reformátusok leszünk akik üdvözlünk kivéve Kálvin mert a kettős predesztinácio táblával.az Eretnekség útjára lepett.
2021. okt. 27. 19:36
14/27 anonim válasza:
Nem tudom, én mindig ámulok rajta, néha kicsit bosszankodom, néha már nevetek az ostobaságain kínomban, de újabban igyekszem nem elolvasni a hozzászólásait.
2021. okt. 27. 19:36
15/27 anonim válasza:
Na vigyázz a szádra, mert már hevítik neked az oltathatatlan parazsat a pokolban.
2021. okt. 27. 19:37
16/27 anonim válasza:
Utolsó, az fog oda kerülni aki ezt írta nekem. Majd meglátod.
2021. okt. 27. 19:39
17/27 szp72 válasza:
Hajlok arra, hogy csak szórakozik. Ennyire hülye csak nem lehet.
2021. okt. 27. 19:49
18/27 Közveszélyes Kontár válasza:
#14 pedig tok jo ilyen tuzes (lelkes) hivekre van szuksege minden egyhaznak, vallasnak a vilagon
csak arra vigyaz csak bunosokon alkalmazz testi fenyitest es csak ha muszaj
Nem arra vonatkozik hogy le kell torolni es mosni? ne fertozon, ne romoljon
tisztalkodas
nehogy beszenyezze valami a testet ami szajon at bekerul
de az szenyezi be ami elhagyja
pl. hanyas
meg masokra kopkodes (atvitt ertelemben kopet nelkul is)
2021. okt. 27. 19:52
19/27 anonim válasza:
Nem, ez annyira zsigerből jön neki, hogy nem lehet megjátszani ilyen szinten. Vagy ő a világ egyik legjobb színésze.
2021. okt. 27. 19:52
20/27 anonim válasza:
Anjutka, ha azt mondjuk szabad maszturbálni, akkor meg kellene mondanunk, hogy hány percenként szabad. És aki egész nap fogdossa a p*náját és f@szát és mindig elélvez? Akkor mi a bűn és mi nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!