Greck Vivi járt a mennyekbe & poklokba! Beszélt Istennel& sátánnal. Ezeket mondta. Igaza volt?
Greck Vivien a rekordtartó hazánkban a kómába levő időt illetően. Többször meghalt már a buszon is. Többszörösen igazoltak a komákban levő állapotai. Üzent nekünk. A háziorvosa Covidot mutatott ki nála. Kómában Isten azt mondta neki, hogy nem kovidos, miközben a sátáni dögvész minden tünetét mutatta és mégsem volt covidos. A korházban 3x is le tesztelték és negatív lett mind. Nem volt Covidos a kislány és ezt az Úr is mondta neki előtte. Erre mit lépsz?
Azt mondta Vivien, hogy a pokol büdös, sötét és tüskés. Az ördögök mindenkit kínoznak az életbeli vétkeik függvényében. A sátán ellopja Isteni dolgainkat. Jónak mutatja magát az embernek. A mennyek szivárvány színű. A sátán ellopta a szivárványt a sátán szinbóluma lett. A mennyekben egy hatalmas virágzó kert van a bejáratánál, mindenhol állatkák és anygalok lebegnek. Ezek és sok már solgok,...
https://www.youtube.com/watch?v=kh2R9v6q1xM
70@ "Greck Vivi nem beszélt Istennel. Nem tudom kivel beszélt, talán skizofrén, nem tudom."
Honnan tudod, hogy nem Istennel beszél? Engem érdekel. Lehet így válaszolna rá isten. Ki tudja, amilyen világot teremtett...
Honnan tudod, hogy Istennel beszélt, te meg tudnád mondani egy idegen lényről, hogy ő az igaz Isten?
Pál honnan tudhatta volna, hogy valóban Jézussal találkozott képzelgéseiben, lehet csak annak adta ki valaki más magát, (ha eltekintünk a képzelgestől).
"Ha azt kérdezik, isten vagy-e, ezután mondd azt, hogy igen"
Szellemírtók c. Film (1984)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!