Greck Vivi járt a mennyekbe & poklokba! Beszélt Istennel& sátánnal. Ezeket mondta. Igaza volt?
Greck Vivien a rekordtartó hazánkban a kómába levő időt illetően. Többször meghalt már a buszon is. Többszörösen igazoltak a komákban levő állapotai. Üzent nekünk. A háziorvosa Covidot mutatott ki nála. Kómában Isten azt mondta neki, hogy nem kovidos, miközben a sátáni dögvész minden tünetét mutatta és mégsem volt covidos. A korházban 3x is le tesztelték és negatív lett mind. Nem volt Covidos a kislány és ezt az Úr is mondta neki előtte. Erre mit lépsz?
Azt mondta Vivien, hogy a pokol büdös, sötét és tüskés. Az ördögök mindenkit kínoznak az életbeli vétkeik függvényében. A sátán ellopja Isteni dolgainkat. Jónak mutatja magát az embernek. A mennyek szivárvány színű. A sátán ellopta a szivárványt a sátán szinbóluma lett. A mennyekben egy hatalmas virágzó kert van a bejáratánál, mindenhol állatkák és anygalok lebegnek. Ezek és sok már solgok,...
https://www.youtube.com/watch?v=kh2R9v6q1xM
Te miről beszélsz ? Nem voltam kómába . 🤣 Mèlyaltatas alatt voltam epilepsziás rohamok miatt.... Szedd össze magad és mielőtt ocsmány nem alátámasztható összevissza sávokat írsz járj utánna a háziorvosom semmilyen covidot. Em mutatót ki ugyanis is tenziven kaptam el a covidot ..
Kívánok áldást rád
XD
Én valóban voltam már a mennyországban. Én valóban beszéltem istennel.
Nem létezik pokol. A mennyország pedig nem nézhet ki sehogy se, mert a létezés csúcsa. Végtelen tökéletes állapot. Nem pedig egy hely.
Ő neki csak egy primitív élménye volt, hogy segítse a spirituális fejlődését.
Én megnéztem az egészet érdekes volt. Viszont én megkérdeztem volna a helyébe ha már az Úr előtt állok, hogy vannak-e az univerzumban rajtunk kívül értelmes lények?
Meg amikor a jövőről beszélt hogy mekkora pusztulás lesz meg éhínség, ott sem hangzott el konkrét évszám, hogy de mégis mikor lesz? 500 év, 10 ezer év múlva, vagy mikor?
#47 onnan hogy kötelezni akarnak egy oltast ami nelkul semmit nem csinalhatsz majd
A fenevad bélyege
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat. (Jelenések 13,16 - 18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!