Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Greck Vivi járt a mennyekbe &...

Greck Vivi járt a mennyekbe & poklokba! Beszélt Istennel& sátánnal. Ezeket mondta. Igaza volt?

Figyelt kérdés

Greck Vivien a rekordtartó hazánkban a kómába levő időt illetően. Többször meghalt már a buszon is. Többszörösen igazoltak a komákban levő állapotai. Üzent nekünk. A háziorvosa Covidot mutatott ki nála. Kómában Isten azt mondta neki, hogy nem kovidos, miközben a sátáni dögvész minden tünetét mutatta és mégsem volt covidos. A korházban 3x is le tesztelték és negatív lett mind. Nem volt Covidos a kislány és ezt az Úr is mondta neki előtte. Erre mit lépsz?

Azt mondta Vivien, hogy a pokol büdös, sötét és tüskés. Az ördögök mindenkit kínoznak az életbeli vétkeik függvényében. A sátán ellopja Isteni dolgainkat. Jónak mutatja magát az embernek. A mennyek szivárvány színű. A sátán ellopta a szivárványt a sátán szinbóluma lett. A mennyekben egy hatalmas virágzó kert van a bejáratánál, mindenhol állatkák és anygalok lebegnek. Ezek és sok már solgok,...

https://www.youtube.com/watch?v=kh2R9v6q1xM

2021. okt. 25. 15:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
100%

Te miről beszélsz ? Nem voltam kómába . 🤣 Mèlyaltatas alatt voltam epilepsziás rohamok miatt.... Szedd össze magad és mielőtt ocsmány nem alátámasztható összevissza sávokat írsz járj utánna a háziorvosom semmilyen covidot. Em mutatót ki ugyanis is tenziven kaptam el a covidot ..

Kívánok áldást rád

2021. nov. 10. 16:27
 42/74 A kérdező kommentje:
Én is áldást kívánok mindenkire! És nyugodj békében
2021. nov. 12. 15:54
 43/74 anonim ***** válasza:
Ez kamu
2021. nov. 12. 21:21
 44/74 anonim ***** válasza:
21%

XD

Én valóban voltam már a mennyországban. Én valóban beszéltem istennel.

Nem létezik pokol. A mennyország pedig nem nézhet ki sehogy se, mert a létezés csúcsa. Végtelen tökéletes állapot. Nem pedig egy hely.

Ő neki csak egy primitív élménye volt, hogy segítse a spirituális fejlődését.

2021. nov. 20. 09:30
 45/74 anonim ***** válasza:

Én megnéztem az egészet érdekes volt. Viszont én megkérdeztem volna a helyébe ha már az Úr előtt állok, hogy vannak-e az univerzumban rajtunk kívül értelmes lények?

Meg amikor a jövőről beszélt hogy mekkora pusztulás lesz meg éhínség, ott sem hangzott el konkrét évszám, hogy de mégis mikor lesz? 500 év, 10 ezer év múlva, vagy mikor?

2021. nov. 22. 17:52
 46/74 anonim ***** válasza:
#45 már most elkezdtőtek ezek a végidő események, világban már látni lehet a jeleit , járványok ,háboruk
2021. nov. 22. 20:25
 47/74 anonim ***** válasza:
Háborúk és járványok mindig is voltak a történelemben, honnét lehet tudni, hogy mik a biztos jelek?
2021. nov. 22. 23:37
 48/74 anonim ***** válasza:
33%

#47 onnan hogy kötelezni akarnak egy oltast ami nelkul semmit nem csinalhatsz majd

A fenevad bélyege

Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat. (Jelenések 13,16 - 18)

2021. nov. 23. 07:35
 49/74 anonim ***** válasza:
A linkelt videóban 49:03-tól mondja a lány hogy nem a fenevad bélyege az oltás
2021. nov. 23. 18:00
 50/74 anonim ***** válasza:
#49 elvileg ez az előképe a chip lesz majd az ami az oltasok után jön
2021. nov. 23. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!