Greck Vivi járt a mennyekbe & poklokba! Beszélt Istennel& sátánnal. Ezeket mondta. Igaza volt?
Greck Vivien a rekordtartó hazánkban a kómába levő időt illetően. Többször meghalt már a buszon is. Többszörösen igazoltak a komákban levő állapotai. Üzent nekünk. A háziorvosa Covidot mutatott ki nála. Kómában Isten azt mondta neki, hogy nem kovidos, miközben a sátáni dögvész minden tünetét mutatta és mégsem volt covidos. A korházban 3x is le tesztelték és negatív lett mind. Nem volt Covidos a kislány és ezt az Úr is mondta neki előtte. Erre mit lépsz?
Azt mondta Vivien, hogy a pokol büdös, sötét és tüskés. Az ördögök mindenkit kínoznak az életbeli vétkeik függvényében. A sátán ellopja Isteni dolgainkat. Jónak mutatja magát az embernek. A mennyek szivárvány színű. A sátán ellopta a szivárványt a sátán szinbóluma lett. A mennyekben egy hatalmas virágzó kert van a bejáratánál, mindenhol állatkák és anygalok lebegnek. Ezek és sok már solgok,...
https://www.youtube.com/watch?v=kh2R9v6q1xM
Igen igazat mond Vivien!
Amikor beszélt végig jelen volt bennem a Szent Szellem és úgy izzott mint a forro tűz! Én többször is kérdeztem az Atyát az oltással kapcsolatban mert csak akkor akartam oltatni ha Ő megadja nekem az engedélyt! Így jelzett nekem az Úr hogy mondani valója van a számomra Vivienen keresztül! Végig izzott bennem a Szent Szellem, de nem csak az ő videójára hanem erre is!:
Ide tudtok írni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
52 # A linkelt videoval kapcsolatban: számomra az teljesen hiteltelenné vált, most láttam először, -de valakinek feltűnt, hogy a férje mellette állandóan "nevet"?
De viszont a Vivien élet története és gyógyulása tényleg egy csoda szerintem!+minden amit átélt.
Vivien kérlek ha egyszer is olvasod ezeket a sorokat
Van egy dátumom: 2021.11.27(aznap reggel történt velem valami)
Egy kérdés foglalkoztat nagyon "Ők" tudják- mostanában, amire szeretnék választ kapni. Légyszi kérdezd meg nekem, mert én választ nem kapok...
A szememben hitelességet nyersz, ha tudni fogod, hogy mi történt velem, és hogy mire szeretnék választ kapni. Írj privátban. Nagyon hálás lennék.❤Kérlek🙏
@54!
Ilyen választ úgyse fogsz kapni. Te akarod használni a kenetet valamire?
Szerintem forditva ülsz a lovon.
Azzal kezdődik a beszélgetés, hogy vizsgáljunk meg mindent, meg hogy semmi sem hangozhat el, ami ellentétes a Bibliával.
Akkor kezdjük egy fontos kijelentésnél. A 41. perc környékén azt mondja Jézusról, hogy azért jelent meg neki többféle alakban, mert “Ő már nem test”. Kérdezem én, hogy mióta? Mert Jézusnak az a teste támadt fel, amelyik meghalt. A tanítványainak is testben jelent meg. Együtt evett velük, megmutatta Tamásnak a sebeinek helyeit, stb. És testben vitetett fel a mennybe. Jézusnak van teste. Nem olyan, mint a feltámadása előtti test, hanem egy megdicsőült test, de van neki. János apostol figyelmeztetett arra, hogy vizsgáljuk meg a szellemeket, hogy Istentől vannak-e… aki nem ismeri, az 1 János 4-ben, kikeresheti, hogy mit mondott erről.
Már ez is elég kellene, hogy legyen, de menjünk tovább. Azt állította, hogy látta az Atyát (43. perc környéke). Ez felettébb érdekes. Szintén János apostol azt írta (kétszer is), hogy Istent soha senki sem látta. Ha van valaki aki igazán közel volt Jézushoz, az János volt. Még ő se látta az Atyát. A Jelenések könyve nem apró kijelentés a szellemvilágról, a mennyről, jövőről, stb. Egy szóval nem említette még ebben sem, hogy látta volna az Atyát. De Vivien látta – persze.
A következő dolog, amit több halálközeli élménybeszámolónál figyeltem már meg, az az, hogy az illető teológiai látásával, az ő hitével megegyező az üzenet! Nem mindig, de ez mégis nagyon-nagyon gyakori. És itt is teljesen ez a helyzet. Most nem akarok teológiai vitákba bocsátkozni, ezért ebből a szempontból nem szeretném darabokra szedni az üzenetet.
Még valami. A 49. perc környékén beszélt a szuriról. Nem teljesen világos, hogy ez az oltásra bátorítás akar-e lenni, hogy ne féljünk tőle, vagy pedig az esetleges kényszeroltásról gondolta, hogy nem lesz semmi bajunk attól, ami a testünkbe kerül. De mivel nem mondta ki világosan, számomra az szűrődik le belőle, hogy az előbbire gondolt. És igen, Isten meg tud őrízni az oltás káros hatásaitól. Pont ugyanúgy, ahogyan meg tud őrízni a kovidtól. Jézus megérintette a leprást, és nem ő fertőződött meg, hanem a leprás gyógyult meg. John Graham Lake a búbúpestis(!) idején a társaival bement a házakba és ők temették el a halottakat mindenféle védőfelszerelés nélkül, és nem kapták el a betegséget – van egy rövid videó erről, érdemes megnézni.
Végezetül azt leszögezném, hogy nem vitatom, hogy egy hatalmas csoda Vivien élete, és ahogyan Isten munkálkodott eddig benne. De ezekkel az ellenőrízhetetlen szellemi megtapasztalásokkal én óvatos lennék. Persze mondott jó dolgokat is (amelyek egy része egyébként közhely), meg olyanokat is, amelyekkel nagyon nem értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!