Hová vezet ez a sok hitetlenség?
Figyelt kérdés
Állandóan olvasom ki-kit csap be, lop meg, vág át, rendőrség tehetetlen. Hogy képesek erre az emberek és hova vezet az ilyen világ? Főleg a szakipari munkások.2021. okt. 23. 10:28
21/26 anonim válasza:
Olvastam a Bibliád és nincs semmi olyan benne, hogy egy oltás a "fenevadad" jele.
Egy olyan részt nem találtam amit az oltások ellen van.
Mellesleg
"Ez az oltás annyira erőltetve lesz hogy vegen nélküle eladni sem meg vasarolni sem lehet majd"
Erről a részről van szó és csak úgy ezt kitaláltad vagy van valami dolog erről a médiában?
22/26 anonim válasza:
*21 a belyeg barmi lehet akàr egy oltás is ezzel illendo lenne tisztaba lenni, attol hogy nincs odairva hogy az mi szanszos hogy az oltas lesz minden erre hajaz
23/26 anonim válasza:
szóval miből következtetted ezt ki?
ez itt nem a kerületi tejüzem, hogy azt mondasz amit akarsz
24/26 anonim válasza:
#23 mar megint kezded? Mentem aludni nincs időm rad
25/26 anonim válasza:
akkor mit irogatsz fórumokra és ha megképrdeznek mit miért gondolsz akkor vagy ignorálod vagy valami másról beszélsz
26/26 anonim válasza:
"mar megint kezded?"
azt kérdeztem hogy hogyan jutottál erre a konklúzióra, hogy te szilárdan kijelented az oltás a jel
te csak találgatsz és ami tetszik azt elfogadod
vannak bajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!