Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hová vezet ez a sok hitetlenség?

Hová vezet ez a sok hitetlenség?

Figyelt kérdés
Állandóan olvasom ki-kit csap be, lop meg, vág át, rendőrség tehetetlen. Hogy képesek erre az emberek és hova vezet az ilyen világ? Főleg a szakipari munkások.
2021. okt. 23. 10:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Olvastam a Bibliád és nincs semmi olyan benne, hogy egy oltás a "fenevadad" jele.

Egy olyan részt nem találtam amit az oltások ellen van.

Mellesleg

"Ez az oltás annyira erőltetve lesz hogy vegen nélküle eladni sem meg vasarolni sem lehet majd"

Erről a részről van szó és csak úgy ezt kitaláltad vagy van valami dolog erről a médiában?

2021. nov. 17. 23:11
 22/26 anonim ***** válasza:
*21 a belyeg barmi lehet akàr egy oltás is ezzel illendo lenne tisztaba lenni, attol hogy nincs odairva hogy az mi szanszos hogy az oltas lesz minden erre hajaz
2021. nov. 17. 23:17
 23/26 anonim ***** válasza:

szóval miből következtetted ezt ki?

ez itt nem a kerületi tejüzem, hogy azt mondasz amit akarsz

2021. nov. 17. 23:23
 24/26 anonim ***** válasza:
#23 mar megint kezded? Mentem aludni nincs időm rad
2021. nov. 17. 23:27
 25/26 anonim ***** válasza:
akkor mit irogatsz fórumokra és ha megképrdeznek mit miért gondolsz akkor vagy ignorálod vagy valami másról beszélsz
2021. nov. 17. 23:34
 26/26 anonim ***** válasza:

"mar megint kezded?"

azt kérdeztem hogy hogyan jutottál erre a konklúzióra, hogy te szilárdan kijelented az oltás a jel

te csak találgatsz és ami tetszik azt elfogadod

vannak bajok

2021. nov. 18. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!