Hová vezet ez a sok hitetlenség?
Figyelt kérdés
Állandóan olvasom ki-kit csap be, lop meg, vág át, rendőrség tehetetlen. Hogy képesek erre az emberek és hova vezet az ilyen világ? Főleg a szakipari munkások.2021. okt. 23. 10:28
11/26 anonim válasza:
és pont ugyan úgy írod, mint azok akikkel meggyanúsítalak
szóval mi a bizonyítékod arra amit mondasz?
12/26 anonim válasza:
#11 mondom osszekeversz valakivel rohadtul, azt se tudom ki a fene vagy, hetek ota be se leptem
13/26 anonim válasza:
nem hiszem el bizonyítsd be
mellesleg ezt írtad most:
"pl a kötelező védőoltást meg hogy anélkül nem tudsz majd venni semmit már nem fogja a teremtő elnézni"
szóval erre valami bizonyíték?
14/26 anonim válasza:
Ku.rvara unlak, fejezd be a zaklatasomat
15/26 anonim válasza:
szóval feljöttél fszságokat írni aztán amikor hazudsz róla, hogy nem te írkálsz mindenhova ugyan azzal a mondatszerkezettel és stílussal
és amikor valaki számonkér nem mondod meg az indokot miért van ez így
és aztán meg "zaklatlak" 3 üzenettel
most buktattad le magad, hogy már beszéltünk
rád húzok egy hullazsákot, szóval válaszolj
16/26 anonim válasza:
#15 Takarodj anyadba. En igazsagot irtam az mar a te bajod hogy oltatod magad es Jezust is letagadod satanfattyu
17/26 anonim válasza:
#15 nem beszeltunk hanem most zaklatsz te beteg állat.
18/26 anonim válasza:
szóval elmondod, hogy mi a bizonyíték arra amit mondasz?
19/26 anonim válasza:
vagy csak itt fogsz egész nap sírni
20/26 anonim válasza:
#18 Akinek van elo kapcsolat Jézussal es nem csak mondja az tudja hogy az oltás a Fenevad belyegenek elokepe csak olvasni kellene bibliat . Ez az oltás annyira erőltetve lesz hogy vegen nélküle eladni sem meg vasarolni sem lehet majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!