Miért nem képesek tiszteletben tartani a Gyülekezetbe járók mig templomba járók igen?
Mert ők nem Krisztust követik, hanem az aktuális szekta vezért, akik kiadták feladatnak, hogy minél többeket bolondítsanak be.
Érdekes, hogy Krisztus senkire se akarta magát ráerőltetni.
Igen és a történelmi források bizonysága szerint már akkor is kimondták, hogy helytelen az ilyen erőszakos térítés. Pont annyira helytelen, mint manapság a szekták erőszakos térítése. Nem csak fizikai erőszak létezik, hanem lelki erőszak is, amit a kérdés jól körbeír.
A katolikusok eladták gályarabnak a református papokat meg a börtönbe zárták őket és kocsikban voltak leláncokva és Szentmise résztvételére kényszerítették őket. Ez volt az ellenreformáció idején. Meg volt olyan hogy vagy megcsókolták a keresztet vagy megöltek. Volt olyan hülye aki megcsókolta. Én inkább meghaltam volna vagy vállalom hogy eladják gályarabnak mint elárulják a hitem. A katolikusoknak ezért a pokol tüze járna. Meg a sok hazugsagukert hogy a reformátusok üldözték őket meg megölték a kassai paojaikat. Nem szégyenlős magukat? A saját paojaikat megölik hogy ránk fogják? Majd Isten elszámoltatja a katolikusokat és ők kerülnek a pokolba. Ha mindez nem lenne elég ott az inkvizíció meg a hugenottak megölése.
A Magdolna otthonokat nem említem
Tudjátok miért?
Mert a Magdolna otthonok Az Egyetlen ami Jó Ötlet volt a katolikusok részéről. Nem ártana visszaállítani a leányanyáknak, a testüket árulónak, homoszexualisoknak és azoknak akik ferleertelmezik a Bibliát. El se kellett volna törölni a Magdolna otthonokat,aki bűnös megérdemli a vezeklest. Inkább a földön szenvedjen mint a pokolban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!