Azt szereti Isten, ha mind a ketten férfiak vagyunk és szeretjük egymást, aszexuálisak vagyunk, együtt élünk, de nincs semmi szex?
Noha én heteró vagyok, de ha isten országában ilyen emberek vannak, mint amilyen te vagy, én sem akarnám azt örökölni. Inkább megye a normális melegekkel a pokolba.
"Össze is lehetne így házasodni?"
Nem, mert ellentétes a házasság lényegével és fogalmával. A házasság egy férfi és egy nő egész életre szóló szeretetközössége. Nem két férfié, nem két nőé, nem egy emberé és egy kutyáé és nem is egy emberé és egy fáé.
Egyébként Isten azt "szereti", ha hitben és szeretetben járjátok a földi zarándokutatokat, és jócselekedetekkel építitek Isten országát. Tehát önmagában baromi kevés az, hogy "nem szexelünk". De ez minden emberre vonatkozik, házasokra és nem házasokra, ugyanígy heterókra és melegekre, nemtől, kortól függetlenül.
A férfiak közötti szeretet önmagában nem bűn, ráadásul a hajlamról senki nem tehet, sőt pl. felőlem akár örökölhetnek is egymás után és közeli hozzátartozóként eljárhatnak egymás ügyében. De a házasság más dolog.
"fiúként a másik fiú segg*be kivánod tenni a farkad"
ez csak egy mítosz, hogy a meleg férfiak így szeretkeznek
leginkább nem így
ezzel a hetero férfiak szeretik magukat felhergelni
(egy hetero nő)
"Azért normális esetben a barátjával nem él együtt az ember és nem hűséges, ahogy most mi lelkileg."
Akkor nem vagytok normális eset. Ez van, előfordul. Nem kell belőle nagy ügyet csinálni.
Bár azt nem tudom honnan veszed, hogy a barátjához nem hűséges az ember lelkileg. Hisz épp attól barátság a barátság, hogy hűséges. Anélkül legfeljebb csak haverságról beszélhetünk.
A barátságban nincs szex. A házasságnak lényegi eleme a szexuális élet.
Barátok nem szoktak összeházasodni.
Ilyen buta a kérdező, hogy ezeket nem tudja, vagy csak trollkodik?
Továbbá a magyar törvények nem teszik lehetővé a férfi és férfi közötti "házasságot".
A Biblia is bűnnek tartja a férfi és férfi közötti szexuális vonzódást is, és a szexuális fajtalankodást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!