Reménykedel abban hogy miután meghalsz van lélek túlvilág s együtt leszel a mennyben a szereteiddel?
Figyelt kérdés
Pokol is van.2021. júl. 23. 08:03
2/9 anonim válasza:
ha pokol van, akkor van más is. Nekem meggyőződésem, hogy van.
3/9 anonim válasza:
Reménykedsz*
Bocsánat de csípte a szememet.
4/9 anonim válasza:
Igen. Ha nem is menny, de valami másik sík, vagy dimenzió. Nagyon sokan számoltak már be paranormális tevékenységről is. Ha csak a negyede igaz, már hihetünk a túlvilágban. Már pedig olyan emberek is számoltak be olyanról, akikről nem gondolnám, hogy csak úgy kitalál ilyen sztorikat.
5/9 anonim válasza:
Igen, én hiszek a túlvilágban és abban is hogy láthatom majd a szeretteimet.
6/9 anonim válasza:
Csodalkoznék, de Istennek semmi sem lehetetlen.
7/9 anonim válasza:
Hiszek a halál utáni életben, úgy, hogy feltámadás lesz.
Remélem, hogy Jézus kegyelme által oda kerülök, mármint a mennybe.
8/9 anonim válasza:
Én pl. árva gyerek vagyok, nincs senkim. Most 39 éves vagyok és remeteként élek. Nekem nincs is szeretteim, én Jézussal akarok együtt lenni.
9/9 anonim válasza:
Nem. Bibliából sehol nem derül ki, hogy volna menny vagy pokol. Sem Jézus, sem más feltámasztott személyek nem beszéltek semmilyen halálon túli élményről. Az én reménységem a feltámadás a paradicsomi földre. Ebben szilárd a meggyőződésem, hisz Isten a Bibliában több helyen is igéretet tesz erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!