Szerintetek ez jól van így?
Ez szerintem mindenki egyéni döntése és lelkiismerete, hogy mit tesz egy ilyen helyzetben.
Az viszont, hogy egy hozzátartozód, ráadásul anyukád azt mondja neked, hogy vértanú halált kellene halnod egy ilyen helyzetben, az azért szerintem elég durva.
Ne haragudj, de édesanyád nem komplett, ha ezt komolyan gondolta.
Ateista vagyok, így nincs hitem, amit tagadnék, de szerintem a saját és/vagy szeretted érdekében az lenne a normális, hogy mindenáron életben maradj. Ha létezik is Isten, ő tudja, hogy valójában mit érzel, nem azt fogja figyelni, hogy egy ilyen helyzetben mit mondasz, nem?
Hát gyerek kora óta elég keresztény. Ha megtagadnám egy komoly helyzetbe az Istent, akkor lényegébe elárulom és olyan vagyok mint Júdás.
Persze én nem értek ezzel egyet, de ez nem fontos.
ez a "keresztény szeretet"
ha nem hiszel megpróbálnak megfenyegetni a pokollal meg minden szrral amivel tudnak
ettől ne félj, keresztények így nem mindig mondanák ki, de anyád? ez komolyan probléma, remélem meg tudod vele szakítani a kapcsolatot
és hol van erre a bizonyíték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!