Istenhívő, vagy ateista vagy? Ezen túlmenően a Covid-oltás beadatása mellett vagy, vagy ellene?
nem is tudom, ha mindenki azt az oltást kapta kiskorában, mint én, akkor elég rossz munkát végeznek az orvosok, hogy megbetegítsenek XD
de amúgy meg sem kérdezted, hogy milyen krónikus betegségem van, szóval fingod sincs hogyan alakulhat ki, látszik, hogy ignoráns vagy és egy kalap alá veszel mindent és az én világról kialakított képemet nem az anyám vagy apám vagy egy random ember a netről alakítja, hanem bizonyíték és eredmények.
#57 nagymamám hitt istenben és Jézusban nyugi
mint több millió ember aki szörnyű kínok között hal meg
mellesleg ami után gyógyszereket szedtem pár évig és sikerült a pszichológusnak segítenie, hogy jobban elfogadjam magam, semmi problémám nincsen
mellesleg az előbbi felvetéseimre senki nem válaszolt, hogy talán be kellene bizonyítani a bibliát, hogy mennyire igaz
#63 Cukros kajákat nem drága előállitani szóval ezzel mit is hazudtam neked?
EZ AZ IGAZSÁG KUTASS UTÁNA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!