Istenhívő, vagy ateista vagy? Ezen túlmenően a Covid-oltás beadatása mellett vagy, vagy ellene?
mert amúgy a telefonodban nincsen semmi ami alapján bármikor le tudnának követni
mellesleg amíg nem voltam beoltva el tudtam menni vásárolni maszkban, még a piacra is kimentem
hogy is van ez, ha már az állítod be van vezetve?
oltás nélkül az egyik barátom kapott munkát is :/
szóval mond el mit nem lehet megtenni oltás nélkül és teszteljük
szóval amit eddig mondtál, hogy nem kapsz munkát meg nem vehetsz semmit az nem igaz?
mellesleg ha emberek között dolgozol és feltételezzük van egy vírus akkor nyilván kötelezni fognak, ez magától értetődő
szóval újra fel kell tennem a kérdést:
mond el mit nem lehet megtenni oltás nélkül és teszteljük
Eddig egy konkrétumot nem tudtál felmutatni, egyetlen igazolást sem a feltételezéseidnek.
Az, hogy el tudod képzelni, még nem jelenti hogy úgy is van, de még azt sem hogy esélyes hogy úgy lesz.
Bizonyítékok és ok oksági összefüggések nélkül, ez nem más mint a képzelgésed.
A bestia egy hétfejű, szivárványtfosó, unikornis, aki azokat viszi a pokolra, akik szeretik és mazsolátraknak a sütikbe.
SzTem ez egyértelmű, csak a hülyék nem sejtik.
Egyértelmű hogy a mazsolás süti szeretete a bestia bélyege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!