Istenhívő, vagy ateista vagy? Ezen túlmenően a Covid-oltás beadatása mellett vagy, vagy ellene?
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 15:08
21/79 Fero89 válasza:
#20 Konkrétan mire keressek, melyik országban van ilyen?
22/79 anonim válasza:
Egyetlen országban sincs ilyen chippes rendszer.
Hiába keresem nem találom.
23/79 anonim válasza:
Keresztény vagyok, beoltattam magam kínaival, de jövőben nem szeretnék oltatni, ha nem muszáj. Nem tartom a fenevad bélyegének az oltást! De nem zárom ki, hogy lehet benne valami káros anyag.
24/79 anonim válasza:
#22 pedig van keress rá és ne lustálkodj
25/79 anonim válasza:
Ha lenne már montad volna, sőtt, már én is mondtammvolna, de nincsen.
De gyerünk,,ha van írd le melyik ország, ne lustálkodj.
26/79 Fero89 válasza:
Rákerestem, beírtam googliba hogy 'bélyeggyűjtő vagyok, melyik országban osztogatják a fenevad bélyegét', azt mondta 'Hülye vagy, menj vissza inkább GYK-ra"
27/79 anonim válasza:
pedig van keress rá és ne lustálkodj
28/79 anonim válasza:
Hát rákerestem, de csak azt találtam, hogy mely országokban kötelező a kutyát chippeltetni.
Vagy ez lenne a fenevad bélyege?
De utána néztem ennek a fenevad bélyegének is, e szerint a bélyeg a 666, és a jobb karunkon, vagy a homlokunkon lesz.
Szerencse hogy a balba kaptam az oltást.
29/79 anonim válasza:
Jaj, de tájékozatlanok vagytok. Nem az oltás a baj, hanem a PCR-teszt, amivel az orrodon keresztül felnyúlnak az agyadig, és ott valamit buherálnak, amitől engedelmes rabszolga leszel. Halál komoly, a Mindenegyben blog vagy melyik leplezte le.
30/79 anonim válasza:
#29 az írott szövegben nem lehet érezni az iróniát, még a végén valaki komolyan is veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!