Miért rózsafüzér a rózsafüzér? Eredetileg rózsafából készült fagolyókból állt és azért vagy miért?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 09:32
11/12 anonim válasza:
6 Anjutca
https://www.youtube.com/watch?v=poP7Fu_jqrU&ab_channel=Mitch..
itt mutatjak meg, hogyan kell csomozni a csotkit
igy kicsit bonyolultnak tunik, de biztos gyorsan megtanuljak
en ugy tudtam, szerzetesek es apacak csinaljak, de ezek szerint nem - kerdezd meg, hatha megtanitanak es kereshetsz vele penzt
12/12 anonim válasza:
Elég nehéz ék és összetett ék tűnik. Nem hiszem hogy még tudnám tanulni, nem egyformák lennének a csomók sem. Meg hamar rájönnek hogy református vagyok aztán ha nem a vallások miatt rúgnak ki akkor azért mert június óta odajárok és nem mondtam. De fantáziálni el lehet róla. Nem lenne rossz az biztos, az ortodox templom mellett lakom,helybe lenne a munkahelyem. De nem kell oda református magyar meg van ott 5 pap, 4 prezsbiter meg az öregasszonyból akik megcsinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!