Homoszexuális férfiak valójában férfi testbe született női lelkek?
#19 #20
Megtapasztaltam , tényleg így van
Hát ha bejuttok oda akkor titeket nem fog érdekelni hogy kivel lesztek mert oda csak erkölcsös embrrek jutnak be
"nem vallaljak fel vagy nem akarjak felvalalni a tarsadalomban a szerepüket."
Mi van? Milyen más szerepük van a társadalomban a homoszexuálisoknak, mint a heteróknak?
Ha hiszed, ha nem, ők pont olyan emberek, mint te vagy én, vagy ő, ugyanolyan társadalmi szerepekkel. Orvosok, ügyvédek, asztalosok, kőművesek. Élik az életüket, mint bárki más, dolgoznak, adót fizetnek, és leginkább azt szeretnék, ha békén hagynák őket. Nem keverné be őket a maga hatalmi harcába sem a vallás, sem a politika.
Az a lélek, aki már sokszor élt, néha férfiként, néha nőként született le….és ez így jó is, ezért nem hozhatjuk át a korábbi emlékeinket (ez nem mindenhol van így, de kicsit minden teremtés más, a Tejút galaxis ezen a részén ez így van, beljebb a galaxis központja felé pedig másképp)
Azok a lelkek, akik nagyon azonosulnak az egyik “szerephez” kapcsolódó tulajdonságokkal, sokkal gyakrabban válasszák azt a bizonyos nemet a leszületéseik megtapasztalására. Azonban amikor egy-egy esetben a másik nembe születik le, -és egyéb külső körülmények is hatnak- akkor a korábbi életeiben mélyen bevésődött irányultságai kerekednek felül, és esélyesen homoszexuális vágyai lesznek.
Ennek leginkább azok a lelkek vannak kitéve, akik életeik legalább 75%-át az egyik nemet preferálva élik le.
Nem ismerek lehetőséget ennek “gyógyítására”, aki így született, tegyen meg mindent hogy a választott párjával boldogságban, szeretetben élhessen, a szeretet adását, kapását megélhesse, megtapasztalhassa.
Ez is a Teremtés része. A Teremtésben nincsenek hibák.
Én speciel semmit. Nem is értem azt az embert, aki örökké akar élni. Ráadásul egy olyan helyen, amiről lila fingja sincs, hogy mit fog nyújtani neki. Én 3 napra sem megyek el sehova, amiről nem tudom milyen, nem hogy egy örökkévalóságig. Ahonnan még csak haza sem tudok menni, ha nem tetszik.
De ez a nemi vágyak kiélése valami fétis lehet nálad. És a hozzád hasonlóknál. Azért ezzel vigyázzatok a mennyben.:)
Honnan a fenéből veszed, hogy az embereknek - legyenek heterók, vagy homók - arról szól az életük, az "egész életük", hogy dugjanak?
Valahol eltévedtél. Normális embernek része az életének a szex, de nem az a legfontosabb. Normális ember éli az életét, dolgozik, karriert épít, családot alapít, gyereket nevel, otthont teremt, szórakozik, és hogy működjön is a párkapcsolata, szeretkezik a párjával. Ami a záloga egy jól működő párkapcsolatnak. Nem, nem emiatt éli az életét, ez csak egy kis szelete az életének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!