Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Igaz lehet, hogy egy férfi 23...

Igaz lehet, hogy egy férfi 23 percet töltött a pokolban?

Figyelt kérdés
Falhoz vagdosták, szörnyű szenvedés volt ott. Visszahozták az életbe most már csak jót fog cselekedni. Biztos valami galád ember lehetett régen. Pl. Boros Lajos azt mondta semmi nem volt, amikor ugyanúgy halott volt. Lehet valaki elmúlik mint az állat és halála után semmi sem lesz, valaki aki nagyon gonosz tényleg a pokolba kerül és néhány kevés ember a mennybe?

2021. júl. 11. 13:31
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem
2021. júl. 11. 13:45
 2/10 A kérdező kommentje:

Ha érdekel valakit a cikk és a könyv:

[link]

2021. júl. 11. 14:00
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Nem. A pokol inkább olyan, hogy iszogatod és vedeled a bort, de közben sosem ismered meg, hogy milyen nem részegnek lenni, hanem valóban boldognak...
2021. júl. 11. 14:24
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem igaz
2021. júl. 11. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen pokolból visszatérős könyvet fogok írni én is, ha ez ennyire kelendő.
2021. júl. 11. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Én elhiszem. Létezik a pokol.
2021. júl. 11. 20:54
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Az a szomorú hogy igaz
2021. júl. 11. 23:26
 8/10 anonim ***** válasza:
35%
Nem. Már a történelem kezdete óta kelletek ilyen rémmesék amikkel sakkban lehetett tartani a bírkákat, kár hogy még mindig akad belőlük bőven. A poklot csak saját magának teremtheti az ember.
2021. júl. 12. 05:12
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Én olvastam egy koreai oldalon ahol írják magyarul hogy egy nő is volt a pokolban. Nem katolikus, nem ortodox hanem istenfélő nő volt. A linket nem tudom de az biztos hogy a nőnek megmutatták a pokolban hova kerülnek az irigyek, az istenkáromlók, a rossz papok, a pártnak és a gyermekek és mindegyiket külön kínozzák a démonok. Az volt a legrosszabb látnom mikor az egyiken undorító bogarak másztak és ettek de nem tudták megenni és sikoltott, csaknem térdre estem mert annyira félek eleve a bogaraktol. Meg olvastam hogy másnak Szűz Mária jelent meg és mutatta meg a poklot és mondta hogy téritsen meg sok embert mert odakerülnek.
2021. júl. 12. 05:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha 23 percig egy rossz hangulatban volt, akkor igaz.

Vannak akik az egész életüket pokolban élik.

2021. júl. 21. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!