Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valaki gyerekkorában 5...

Ha valaki gyerekkorában 5 évesen meghal úgy hogy nem ismerte meg krisztust akkor elkárhozik?

Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 14:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

: „Én megyek majd őhozzá, de ő nem tér vissza hozzám.”

Szerintem itt arra gondolt hogy megy a sírba utána, ő is meghal és a gyerek már nem tér vissza hozzá mert ugye dávid torténetében a gyermeket Isten csapása érte Dávid bűne miatt.

5 móz 5.9

Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyedíziglen, a kik engem gyűlölnek;

2021. okt. 8. 20:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Isten nem olyan kegyetlen, mint ti és ez a szerencsétek, mert így legalább nektek is van reményetek az üdvösségre, gonosz vipera fajzatok.
2021. okt. 8. 21:49
 13/22 A kérdező kommentje:

#12 azt elfelejted hogy az ószövetségben ez érvényben volt:

5 móz 5.9

Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyedíziglen, a kik engem gyűlölnek;

2021. okt. 9. 06:47
 14/22 anonim ***** válasza:
szerintem akkor #12 ne nézd meg azt a 3 részes videót ahol összeszámolják, hogy "isten" hány ember halálát okozta / mészárlást parancsolt
2021. okt. 9. 15:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Bolondok, a gyerekek mind a mennybe jutnak!
2021. okt. 9. 17:47
 16/22 anonim ***** válasza:
A bolondok is? Óó, akkor megmenekültem!
2021. okt. 9. 17:49
 17/22 anonim ***** válasza:

én sosem olvastam ilyet a bibliába, hogy a gyerekek kötelezően a mennybe jutnak, ha fiatalon halnak meg

ezt a keresztények és más vallások azért találták ki, hogy elfogadhatóbb legyen az istenük, de ha egy számodra szent könyvre helyezed a hited, ne találj már ki random dolgokat mellé légyszi

2021. okt. 9. 17:49
 18/22 KZitus ***** válasza:

Azt biztosan tudod, hogy Isten Szeretet. Minden emberi élet szent neki. Akkor miért gondolnád, hogy egy gyermek élete nem érték Isten előtt. Milyen jó, hogy Isten szeretet és nem emberi mércével mérlegeli az életet.

A Cselekedetek 24:18 azt írja a feltámadásról: "És reménykedem Istenben, mint ahogy ezek az emberek is, hogy lesz feltámadásuk mind az igazságosaknak, mind az igazságtalanoknak." Az igazságtalanok azok, akiknek nem volt lehetőségük megismerni Istent és a szándékát. mennyire igaz ez a rengeteg gyermekekre is.

Mostanában ölte meg egy anya a gyermekét. Ezzel volt tele napokig a híradó. Az a gyermek fel fog támadni, és amikorra felnől, lehetősége lesz eldönteni, szeretne-e örökké élni?! A fent idézett vers szerint. A Jelenések könyve pedig arról ír, hogy minden ember oktatásban fog részesülni Krisztus Királyságában...

2021. okt. 12. 15:09
 19/22 anonim ***** válasza:

Mitől kárhozna el?

Az elkárhozáshoz negatív energia kell.

2021. okt. 19. 13:17
 20/22 anonim ***** válasza:

Isten szeret?

hát a biblia mást mond az a baj :c

2021. okt. 19. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!