Szerintetetek Jesus hamarosan el fog jöni?
Tegnap este volt efy ojan érzésem...
És ha igen, akkor mi foj történi?
Szia
Ha összeveted Dániel látomását a Jelenések 12 részében leírtakat, akkor a azt látod Krisztus már uralkodik az egekben, ami arra mutat hamarosan itt a földön is elkezdi az uralmát.
Hogyan történt az égben? Így ír erről a Jelenések 12:7,10,12
" És háború tört ki az égben:.....Hallottam, hogy egy hang ezt mondja hangosan az égben: „Isten most hozta el a megmentést, ereje diadalmaskodott, a királysága létrejött, és Krisztus hatalomra jutott, mert ledobták testvéreink vádlóját, aki éjjel-nappal vádolja őket a mi Istenünk előtt...Ezért örülj, te ég, és ti, akik ott laktok! Jaj a földnek és a tengernek, mert lejött hozzátok az Ördög nagy haraggal, mivel tudja, hogy RÖVID ideje van.”
De értékes az egész fejezetet elolvasni.
Nem szabadad gújt üzni Jesusbol.
#14 eztet honnan tudod?
miért ne szabadna gúnyt űzni?
csak viccnek szántam és szerintem a viccnek az a lényege, hogy a valóságban a legrosszabb dolgokról úgy tudjunk beszélni, hogy kevésbé fájjon
mellesleg szerintem nem létezik olyan isten amit a keresztények / bármilyen vallás leír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!