A walking deadbe van egy jézus nevű szereplő ezért rá kerestem,hogy "jesus gay" de nem irtam oda,hogy walking deades. Tudom,hogy hülyeség de ez ugye nem számít bűnnek Isten szemébe?
Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 20:50
1/6 anonim válasza:
Nem "guy"-t kellene írni?
...de egyébként nem bűn :)
2/6 anonim válasza:
De, ez a legsulyosabb istenkaromlas. A pokolra jutsz, semmit nem tudsz mar tenni, hiaba is gyonod meg, neked annyi.
3/6 anonim válasza:
Még az is lehet, hogy bejön valami olyan oldal, ahol a hosszú szakállas fehér köpenyes csávó tényleg oda adja a testét másoknak...
Szóval óvatosan!
4/6 A kérdező kommentje:
Nem guy.
2021. jan. 20. 21:03
6/6 anonim válasza:
Nem bűn, hiszen nem Jézus Krisztusra gondoltál, hanem egy sorozat kitalált karakterére - ha jól értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!