Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ki, vagy mi, Nagy...

Szerintetek ki, vagy mi, Nagy Babilon? Jelenések 14:8?

Figyelt kérdés

#jelenés #Babilon #Parázna nő
2021. okt. 5. 11:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

#16 #17 igen, pontosan erre akartam kilyukadni.

[link]

2021. okt. 6. 11:18
 22/34 anonim ***** válasza:

Na de melyik az a 7 dombon épült "ama nagy város", amelynek vallási képviselői ölték a szenteket, és "részeg a szentek vérétől"?

Inkvizíció?

Melyik az amelynek a színei a skarlát és a bíbor?

Vörös ruhás bíborosok hol vannak? Na hol? Melyik 7 dombon épült városban élnek?

Ezt tényleg nagyoooon nehéz beazonosítani.

Luther Márton szerzetes több mint 500 éve már beazonosította a babiloni rendszert, ő rájött. Neki nehéz volt, mert fokozatosan felismerte, hogy a saját vallási rendszere, amelyben felnőtt, a Római Katolikus Egyház azonos Babilonnal, a Nagy Paráznával.

2021. okt. 6. 11:27
 23/34 A kérdező kommentje:

szerintem minden olyan vallás, ami nem cselekszi az Isten akaratát.

Azt hogy hogyan kell őt imádni, csak neki van joga eldönteni! Erre csak az Ő könyve ad választ, hiszen leíratta benne az imádatának az eljárásrendjét. Minden eltérés okoskodás, bálványimádás! Vagy pontosan úgy, ahogy kéri, vagy inkább sehogy! Nincs 99%-os letöltés! Vagy 100%, vagy semmi.

2021. okt. 6. 15:48
 24/34 anonim ***** válasza:

23# és mi Isten akarata?

Hogy betartsuk a törvény minden betűkét?

Vagy az Isten akarata hogy a bűnös megtérjen és éljen? A Megváltó elmondta sok peldázatban mi Isten akarata: munkálkodni az ő szőlős kertjében.

2021. okt. 6. 16:00
 25/34 A kérdező kommentje:

Nem a zsidóknak adott törvények.

Persze, a munka. Meg kell ismertetni az igazságát másokkal, és hogy mit vár el!

2021. okt. 6. 16:15
 26/34 anonim ***** válasza:
Nem az evangeium hirdetése? Hogy mit tett értünk? Én úgy tudtam.
2021. okt. 6. 16:21
 27/34 anonim ***** válasza:
Az által vam üdvösség hogy mi mit teszünk a Teremtőért vagy az által hogy ő mit tett értünk? Az a szeretet ahogy mi szeretünk, vagy ahogy Ő szeret minket?
2021. okt. 6. 16:23
 28/34 anonim ***** válasza:
Jó, Elhiszem hogy a katolikus a nagy babilon mert keresztény református vagyok és hajlok rá. De akkor az ortodoxokrol miért nem hiszitek ugyanazt?? Ők is apostoli vallásnak tartják magukat és azt képzelik csak az udvozul.aki ortodox. Vetnek keresztet,imádkoznak Szentekhez szóval olyanok mint a katolikusok csak senki nem tudja.
2021. okt. 6. 19:31
 29/34 anonim ***** válasza:
A gond azzal van, hogy kiteszik a Mária szobrot és elé egy térdeplőt, meg virágtartó vázákat. Nem a szobrokkal van a gond, hanem az előtte való meghajlással, illetve, hogy ehhez aszisztálnak.
2021. okt. 7. 00:11
 30/34 anonim ***** válasza:
Az ortodoxok is Szentekhez imádkoznak meg kozbenjarast kérnek, van keersztvetés, tömjéneznek. Ugyanolyan az ortodox, illetve meg bonyolultabb a liturgia mint a katolikus, több a Szentjeik, több az ünnep. Magyarolszagon ti nem ismeritek az ortodoxokat. Ha a katolikus nagy babilon akkor az ortodoxokat is lehet odatenni mert még rosszabbak a katolikusoknal. És ők is katolikusok voltak csak a skizma után szetvaltak.
2021. okt. 7. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!