Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek miben érdemes hinni?

Szerintetek miben érdemes hinni?

Figyelt kérdés
Ha attól eltekintünk, hogy bizonyos istenek / vallások mennyeket és csodálatos dolgokat ígérnek, szerintetek mi az amiben érdemes hinni?

2021. okt. 4. 19:26
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

"Miért ne lehetnék itt? Alapból bárkinek joga van kedve szerint nézelődni és irogatni a vallási kategoriába."

Nem is írtam, hogy ne legyél itt. Másképp kérdezem: milyen indítttaásból látogatod a vallási rovatot, ha nem érdekel a kereszténység?

"Máskor elöszőr informálódj a kereszténységről és utána javasold légyszíves másoknak ezt az utat."

Kész, informálódtam. Másoknak is abszolút javaslom a kereszténységet. Most akkor te is elkárhozol bosszúból, ahogy a társaid?:)

2021. okt. 5. 14:29
 32/43 anonim ***** válasza:

31.

Láttom mi a félre értés oka.

Ez a vallási kategoria. De képzeld a kereszténységen kívül sok más vallás is van.

Ezzen felül hol írtam én olyat hogy nem érdekel.

Írtam is hogy tisztábban vagyok az alapokkal.

"Kész, informálódtam. Másoknak is abszolút javaslom a kereszténységet. Most akkor te is elkárhozol bosszúból, ahogy a társaid?:)"

Széppen eljutunk a probléma gyökeréhez.

Attól még hogy te informálódtál miért kéne bárkinek is elkárhoznia??

Légyszíves vezesd le.

2021. okt. 5. 14:37
 33/43 anonim ***** válasza:

#32: háttérként nem árt, ha tudod, hogy Kreatti unatkozik a munkahelyén, ezért jön fel az oldalra.

De felmerült már az is, hogy kapcsolatban áll az oldallal.

Akárhogy is: több ezer bejegyzést láttam már tőle, de egy kezemen meg tudnám azt számolni, amikor ezek nem voltak negatívak.

Nem fog egy percet sem dolgozni azért, hogy neked valamilyen információt hozzon.

2021. okt. 5. 14:43
 34/43 anonim ***** válasza:

33.

"Nem fog egy percet sem dolgozni azért, hogy neked valamilyen információt hozzon."

Azt nem tudom hogy fog-e dolgozni rajta. De ha rendszeresen logikátlan és/vagy téves dolgokat állít akkor érthető is az eredmény.

2021. okt. 5. 17:42
 35/43 anonim ***** válasza:

Én még emlékszem, mit csinált, amikor idejött, évekkel ezelőtt.

Elsőre még nem troll akart lenni.

Ugyanezeket az eszement hülyeségeket hirdette, csak még teljesen naivan. Úgy képzelte, hogy ha ezeket elmondja, az emberek majd a fejükhöz kapnak, hogy "ÁÁÁÁ! Micsoda igaza van! Hogy lehettem ilyen hülye, hogy erre eddig nem jöttem rá?"

Akkora pofára esés volt neki, amikor először helyretettük, hogy ez billenthetett át valamit benne.

Azóta se jött helyre, és folyamatosan, mindenütt rongálja a színvonalat, ahol csak megjelenik.

Sajnos sűrűn megjelenik. A munkahelyén nincs elég munkája.

Viszont évekig megőrizte a névtelenségét, csak 32%-osnak hívtuk, annyi volt neki.

De most nemrég nem figyelt oda, és Kreatti néven írta az éppen soros kreténségét.

Persze utána rögtön eltüntette ezt a nevét is, de már későn.

Mindenki ismeri már, az üzemeltetők is. Neki valamiért nem gond, ha több néven lép be (van még neki egy olyan pl., amelyik alig volt 10% fölött: ezen olyanokat szokott írni, amit a normál nevén szégyell - képzelheted, hogy mik ezek), és abból sem lesz semmi baja, ha nyilvánosan sérteget vagy rágalmaz másokat.

Mást nem is nagyon csinál.

Ja, és egyszer láttam, amikor tényleg segíteni szeretett volna valakinek.

Annyira zavarban volt, hogy alig tudott megszólalni.

Egy pszichológus ezen az oldalon életműveket tudna megalapozni, Freudnak pedig, ha 10 élete lenne, az se lenne itt elég.

2021. okt. 5. 20:14
 36/43 anonim ***** válasza:

"Úgy képzelte, hogy ha ezeket elmondja, az emberek majd a fejükhöz kapnak, hogy "ÁÁÁÁ! Micsoda igaza van! Hogy lehettem ilyen hülye, hogy erre eddig nem jöttem rá?""

Én valahogy így tudom elképzelni ezt a beszélgetést az olvasottak alapján:

-Higgyél istenben.

-Miért?

-Mert. Legyél vallásos is.

-Miért?

-Mert.

Még egy óvodást sem győzne meg így semmiről.

2021. okt. 6. 13:42
 37/43 anonim ***** válasza:

Azért nem egészen így volt.

Egy beszélgetésbe kapcsolódott be, és elmondta a szokásos dolgokat, amelyeket azóta is hirdet, csak akkor még normális hangon írt.

Néhányan szépen, türelmesen, pontokra szedve megírták, hogy melyik kijelentésével mi a probléma.

Na, itt jöhetett rá, hogy ez neki magas, mint a tiknak a farzseb. Ezek az embereknek sokkal magasabb színvonalon vannak, mint ő. Itt neki nem terem babér, és még azért is meg kéne dolgoznia, hogy emberszámba vegyék.

...

Ő inkább a széles utat választotta.

A következő írásaiban sorra jött, ami ilyenkor szokott: a lenézés, a hiszti, a durcás, engedetlen kisgyerek hangja, stb. stb.

Ő lett a fórum sakkozó galambja.

Pedig annyira nem buta, mint ahogy időnként szeretné elhitetni.

De azzal mondjuk sose vádolnám, hogy nagyon szorgalmas lenne.

2021. okt. 6. 13:54
 38/43 anonim ***** válasza:

(elso hsz-om ehhez a kerdeshez)

es mirol lehet felismerni?

miket hirdet?

2021. okt. 13. 22:05
 39/43 anonim ***** válasza:

Egy dologban érdemes hinni csak: a valóságban. Ne kezdj el hinni valamiben csak azért, mert szimpatikus! Viszont járj utána, hogy mi lehet a valóság! Az én meggyőződésem, hogy az a valóság, ami a Bibliában van. Szívesen segítek neked is megismerni, aztán el tudod dönteni, hogy meggyőzött-e vagy nem. Ha szeretnéd ezt, írj privátban!

Üdv: Lóránd

2021. okt. 14. 11:14
 40/43 anonim ***** válasza:

Annak lehet hinni, aki meggyőz.

Ha olvasod a Bibliában Jézus szavait, lehet hited, vagyis "vásárolhatsz". Így hogy kérdezgeted boldog-boldogtalant, semmi hited nem lesz.

2021. okt. 14. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!