Szerintetek miben érdemes hinni?
"Miért éri meg abszolút?"
Tényleg ennyire nem ismered a kereszténység alaptételeit?
Nyugi.
Kreattitól sose fogod megtudni, miért éri meg, viszont elég hosszan fog lefoglalni téged, ha hagyod.
Egy idő után szidalmazás és gyalázkodás is lesz.
23.
Azt láttom hogy nem kapok választ.
Bár én nem szoktam szidkozódni az ilyen vitáknál. Ha pedig ő igen akkor az őt és az érveit jellemzi.
Akkor szokott szitkozódni, ha nem tud a másikkal mit kezdeni, mert az túl jó és logikus.
De az ő feladata itt elképzelhető, hogy a forgalom fenntartása, szóval ez belefér.
Inkább téged fognak törölni, ha zavarod őt.
22.
Ismerem. De nem láttom be melyik alapján érné meg abszolút.
"Ismerem. De nem láttom be melyik alapján érné meg abszolút."
Akkor engedd el. Ettől függetlenül abszolút megéri. Másik kérdésem, hogy akkor mit keresel a vallási rovatban?
Számomra mindenesetre tök jó az áldott élet és az örök élet. Jobb örökké létezni, pláne bűn nélkül, mint örökké nem létezni. Egyszerű filozófiai/logikai tétel
"Azt láttom hogy nem kapok választ."
Alapvető ismereteket minek írjak le? Ha valaki nem ismeri a kereszténység alapjait, így járt:)
Mert például a kereszténységben az is alaptétel, hogy segíts a másiknak?
De Kreatti, ennek te pont az ellenkezőjét teszed.
És nehogy azt hidd, hogy ezt az istened majd díjazni fogja.
Ja, hogy nem hiszel benne valójában... tudjuk.
Ő is tudja.
Lol 27
Vannak bajok a fejedben...
"Másik kérdésem, hogy akkor mit keresel a vallási rovatban?"
Miért ne lehetnék itt? Alapból bárkinek joga van kedve szerint nézelődni és irogatni a vallási kategoriába.
Egyébként meg csak annyit csináltam hogy nem fogadtam el a megalapozatlan téves kijelentésedet.
"Alapvető ismereteket minek írjak le? Ha valaki nem ismeri a kereszténység alapjait, így járt:)"
Értem. Szóval így jártál.
Máskor elöszőr informálódj a kereszténységről és utána javasold légyszíves másoknak ezt az utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!