Mit lehet kezdeni a pokoltól(tűznek tava) való félelem miatt?
"Mondtam, hogy nem hiszek a keresztény propagandában, hiába próbálkozol. Sem a szeretet ömlengés, sem az ilyen gúnyos stílus nem győz meg. Ez a vonat elment, keress mást, aki fogékony az eszméidre."
Valami nagyon félrement? Én pont nagy ívben leszarom, hogy elkárhozol. Csak a saját gondolataid fogalmaztam másképp
A Kérdezőnek pedig:
Kétségbe vonom, hogy ez a kérdés valódi, ahogy az összes többi sem az, amit kírtál az oldalra. Persze lehet tévedek, de nehéz elhinni, hogy valaki a pokol tüzétől ennyire fél, mint amilyennek beállítod magad. Mintha a középkorban lennénk. Akkor még érthető volt ez, manapság furcsa, akkor is, ha én magam nem vagyok keresztény.
Mindenesetre ha félsz, akkor találd meg a békédet.
"A gondolataimhoz semmi közöd nincs, ezért nem is tudod átfogalmazni. A kereszténységet téveszmének tartom, és ezzel te nem tudsz mit kezdeni."
Neked fáj a tudat, hogy nem érdekelsz:) A bűnös egó már csak ilyen
"Tehát ha nem a térítés miatt kötöttél belém, akkor a hívő büszkeséged az oka, mert nem vagy képes elviselni, hogy mások mítosznak, téveszmének tartják azt a vallást, és akkor sem hódolnának be JHVH-nak, ha létezne"
Egyáltalán nem kötöttem beléd, senki nem foglalkozik veled. Szépen kárhozz el, addig meg maradj csendben :)
"Mindenesetre ha félsz, akkor találd meg a békédet."
Féltem, nehogy üdvözülj, de látom ettől nem kell tartanod. Ha meg nyugtalan vagy a kárhozat miatt, ne engem cseszegess. Ha meg nincs nőd, akkor vegyél kurvát:)
Egy kérdés. Ha nem fosol, akkor minek jössz a vallási rovatba? Én sem megyek ateista, vagy szefós rovatokba, mert nem érdekeltek:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!