Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit lehet kezdeni a pokoltól(t...

Mit lehet kezdeni a pokoltól(tűznek tava) való félelem miatt?

Figyelt kérdés
Ha valakinek ilyen félelmei vannak azt már Elohim elítélte azért fél a kárhozattól?
2021. szept. 29. 10:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mondtam, hogy nem hiszek a keresztény propagandában, hiába próbálkozol. Sem a szeretet ömlengés, sem az ilyen gúnyos stílus nem győz meg. Ez a vonat elment, keress mást, aki fogékony az eszméidre.
2021. szept. 30. 12:52
 22/27 anonim ***** válasza:

"Mondtam, hogy nem hiszek a keresztény propagandában, hiába próbálkozol. Sem a szeretet ömlengés, sem az ilyen gúnyos stílus nem győz meg. Ez a vonat elment, keress mást, aki fogékony az eszméidre."

Valami nagyon félrement? Én pont nagy ívben leszarom, hogy elkárhozol. Csak a saját gondolataid fogalmaztam másképp

2021. szept. 30. 12:58
 23/27 anonim ***** válasza:
A gondolataimhoz semmi közöd nincs, ezért nem is tudod átfogalmazni. A kereszténységet téveszmének tartom, és ezzel te nem tudsz mit kezdeni. Tehát ha nem a térítés miatt kötöttél belém, akkor a hívő büszkeséged az oka, mert nem vagy képes elviselni, hogy mások mítosznak, téveszmének tartják azt a vallást, és akkor sem hódolnának be JHVH-nak, ha létezne. Ez bizony nagyon zavar téged, látszik az írásodból. Hiába tágadod, ez van. Pedig ezt le kell nyelned, és le is fogod.
2021. szept. 30. 15:51
 24/27 anonim ***** válasza:

A Kérdezőnek pedig:

Kétségbe vonom, hogy ez a kérdés valódi, ahogy az összes többi sem az, amit kírtál az oldalra. Persze lehet tévedek, de nehéz elhinni, hogy valaki a pokol tüzétől ennyire fél, mint amilyennek beállítod magad. Mintha a középkorban lennénk. Akkor még érthető volt ez, manapság furcsa, akkor is, ha én magam nem vagyok keresztény.

Mindenesetre ha félsz, akkor találd meg a békédet.

2021. szept. 30. 15:57
 25/27 A kérdező kommentje:
#24 ez nem a középkor, amit a biblia ir az mind igaz :SS
2021. szept. 30. 16:22
 26/27 A kérdező kommentje:
#24 Amugyis amit a Biblia ir az koroktól függetlenül igaz
2021. szept. 30. 16:22
 27/27 anonim ***** válasza:

"A gondolataimhoz semmi közöd nincs, ezért nem is tudod átfogalmazni. A kereszténységet téveszmének tartom, és ezzel te nem tudsz mit kezdeni."

Neked fáj a tudat, hogy nem érdekelsz:) A bűnös egó már csak ilyen

"Tehát ha nem a térítés miatt kötöttél belém, akkor a hívő büszkeséged az oka, mert nem vagy képes elviselni, hogy mások mítosznak, téveszmének tartják azt a vallást, és akkor sem hódolnának be JHVH-nak, ha létezne"

Egyáltalán nem kötöttem beléd, senki nem foglalkozik veled. Szépen kárhozz el, addig meg maradj csendben :)

"Mindenesetre ha félsz, akkor találd meg a békédet."

Féltem, nehogy üdvözülj, de látom ettől nem kell tartanod. Ha meg nyugtalan vagy a kárhozat miatt, ne engem cseszegess. Ha meg nincs nőd, akkor vegyél kurvát:)

Egy kérdés. Ha nem fosol, akkor minek jössz a vallási rovatba? Én sem megyek ateista, vagy szefós rovatokba, mert nem érdekeltek:)

2021. okt. 1. 09:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!