Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Biblia szerint mi lesz a...

Biblia szerint mi lesz a fogyatékos emberek sorsa akik nem tudtak bemeritkezni és nincs bennük szent lélek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 07:39
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
#30 Nem volt más a célom csak annak válaszoltam aki szerint Jézus már eltörölt mindent és mindegy hogyan élünk üdvözülünk mi közbne ez nem igaz mert aki az ő országába akar tartozni annak be kell tartania az előirásokat
2021. szept. 29. 10:58
 32/43 anonim ***** válasza:
De a fogyatékosok nem tudják betartani pl.
2021. szept. 29. 11:06
 33/43 anonim ***** válasza:

MIT TETT A LATOR JÉZUS MELLETT HOGY MÁR AZNAP VELE LETT A PARADICSOMBAN?

Még mindig várom erre a választ!

2021. szept. 29. 11:08
 34/43 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon elegem van azokból, akik a torz és gonosz Isten képükkel mocskolják be a szeretet Istenének a személyét, ezzel taszítva el az Isten keresőket az Úrtól
2021. szept. 29. 11:13
 35/43 A kérdező kommentje:
#34 A törvény miért lenne gonosz? Azt is Elohim teremtette anélkül összeomlana a társadalom és mindenhol pusztitana a bün meg a lgbtq fertő
2021. szept. 29. 11:17
 36/43 anonim ***** válasza:

34 nem tudják mit tesznek.

Imadkozz értük, mást nem lehet.

2021. szept. 29. 11:25
 37/43 A kérdező kommentje:
#36 De Mózes törvényeit miért azonositjátok a gonosszal? Ez sátáni magatartás.
2021. szept. 29. 11:31
 38/43 anonim ***** válasza:

"#21 Akkor most már lehet gyilkolni,paráználkodni, lopni,hazudni tehát mindent amit a 10 parancsolat ir? Az is Mózes könyvében van. Ugye érzed hogy abszurd amit irsz?"

21-es vagyok. TE tényleg ilyen vagy? Te arra használnád fel Jézusban a szabadságot, hogy bűnt kövess el? Elég gáz alak lehetsz. Én pl. azért tértem meg, mert gyűlölöm a bűnt, és mivel Jézus felszabadított a bűn alól, eszem ágában sincs bűnt elkövetni, nem vagyok olyan kétszínű, mint te, aki csak azért nem öl, mert létezik a BTK és lecsuknak.

Okoskodj csak, de véletlenül se próbáld megérteni a lényeget. Pált is támadta a sok nyughatatlan, mint te, a Római levélben minden választ megtalálsz. Ezt neked válaszolta Pál:

Róma

6,15 Mit is tehát? Vétkezzünk-é mivelhogy nem vagyunk törvény alatt, hanem kegyelem alatt? Távol legyen.

6,16 Avagy nem tudjátok, hogy a kinek oda szánjátok magatokat szolgákul az engedelmességre, annak [Ján. 8,34.] vagytok szolgái, a kinek engedelmeskedtek: vagy a bűnnek halálra, vagy az engedelmességnek igazságra?

Na, kezded már érteni? ÉS ha elolvasod a Római és Galata levelet, megérted, hogy a törvénynek mi volt a célja, és miért nincs már érvényben a bűn törvénye a mózesi törvény.

2021. szept. 29. 12:17
 39/43 A kérdező kommentje:

#38 bűnt törvény nélkül nem lehet felismerni :). Lehet hogy valaki legyilkolja a feleséged vagy férjed de neki ez nem bűn. Érted már? Törvény érvényben van! Bűnt meg törvény nélkul nem tudod felismerni.

Alapból sem ölök nem is értem a vádaskodásod. Normális ember nem tesz ilyet.

2021. szept. 29. 12:21
 40/43 A kérdező kommentje:
#38 ha valaki azt mondja neked hogy ne tedd ezt addig nem ismered fel hogy amit csinálsz az bűn. Mózesi törvények nélkül azt se tudnánk hogy mi a bűn és mi nem.
2021. szept. 29. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!