Jézus követői! Volt már olyan, hogy kicsúfoltak téged, vagy fogyatékosnak neveztek téged a vallás miatt? Pont ezek a hitetlenek miatt akarom, hogy világvége legyen. Mikor jön már vissza Jézus?
Önmagában azért senkit nem csúfolnak ki, mert Jézus követője. Azokat csúfolják ki, akik Jézus követőjenek hiszik magukat, de valójában egy szekta irányítása alatt vannak, és hülyeségeket csinálnak, pl. vergődnek a földön, és azt hiszik, az Istentől van.
Ne provokálj tehát a kérdéseddel. Téged azért csúfolnak ki, mert fundamentalista vagy.
Üdv,
egy agnosztikus ateista
valaki kérdezett valamit, küldtem három linket, hogy megértse, erre pedig fogyinak nevezett, büdös kretén stb... De ha egyszer egy rohadt választ akar?!
Amúgy tudtad, hogy az agnosztikus az alapállás? :)
Például, miért van ennyi szenvedés a Földön?
Majd egy linket küldtem a jw.org-ról, csak szólok hogy én nem tanú vagyok, erre le bunkózott engemet.
Vagy, Isten mindenható?
Persze. De az emberek ilyenek. Akárkit akármiért. Pl te is. Kicsúfolod, lenézed őket a szűklátókörüségük miatt, így te azzá válsz amit kicsúfólsz.
Nekem már eljött jézus, majd te is felébredsz spirituálisan és véget ér a poklod.
Jó, hogy hiszek!
Mit írjak vissza/mondjak vissza, ha valaki ilyet merne nekem írni? Például: Uram, bocsáss meg neki!
?
Nekem tetszik a szöveg amit a Messiás mondott a kereszten, hogy Uram bocsáss meg neki!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!