Jézus követői! Volt már olyan, hogy kicsúfoltak téged, vagy fogyatékosnak neveztek téged a vallás miatt? Pont ezek a hitetlenek miatt akarom, hogy világvége legyen. Mikor jön már vissza Jézus?
Kérdező, abban igazad van, hogy akkor fog eljönni a világvége amikor a túlnyomó többség ateista lesz.
Az, hogy csufolnak (én is vallásos vagyok) azt boldogan kell fogadni, minden apostolt üldöztek, és Krisztus is meg mondta - az ő nevében fognak üldözni minket.
Tehát egyre boldogabban válaszolj nekik, hiszen Krisztus szerint jó úton jársz.
Szia.
Köszike. Csak nagyon nem szép dolog az, hogy valakinek leírtam a véleményemet Istenről, hogy hogyan teremtette a világot az evolúcióval stb... aztán pedig megsért azzal, hogy a vallások kifognak halni sok sok év múlva, mert mindent felfedeznek az emberek, (szerinte szerencsére) és hamarosan felfedezik az értelmes űrlényeket amik ránk hasonlítanak és ezzel azonnal megszűnnek a vallások. És azért imádkozik egy hívő mert fél az ismeretlentől....
"a vallások kifognak halni sok sok év múlva, mert mindent felfedeznek az emberek"
Ettől nem halnak ki.
Csak kiüresedik az egész, vagyis nem a vallás fogja meghatározni az életed. Nagyon helyesen!
"hamarosan felfedezik az értelmes űrlényeket amik ránk hasonlítanak és ezzel azonnal megszűnnek a vallások."
Ettől sem halnak ki.
"És azért imádkozik egy hívő mert fél az ismeretlentől...."
Ez így igaz!
De hogy a vallás mennyire nem működik, és hogy nincsen törődő, gondos isten, az látszik abból, hogy nincsenek misék és szenteltvíz:
Igaza van azzal, hogy azt àllìtja szerencsère halnak ki
Semmi màs miatt nem folyt annyi vèr ezen a Földön mint vallàsok nevèben.
Az Istenednek ez imponàlt, hogy nem tett ellene? Hol van mikor gyerekek ezrei halnak èhen?
Ne ezen az úton járajatok. A hit útján. Mindenkinek van hite, mindenki hisz valamiben. Mindenkinek van lelke amivel lelkesiteni tudja hitét.
Sokan tudjuk, hogy a jövő megmondható. Személyesen a feleségem háromszor ment ki mert azt álmodta csőtörés van a fürdőszobában, aznap éjjel nem volt, de következő reggel area ébredtünk kifolyt a víz a fürdőszobából. És még több ilyen volt. Na Ne gyertek nekem avval, hogy boszorkány, hanem ateista tudománnyal válaszoljatok erre, ha tudtok: Hogyan, mi módon látják bizonyos emberek a jövőt? Ja és a feleségem vallásosabb mint én.
"a világ rendje"
Az egy nagyon rosszul tervezett világ, ahol ennyire általános a pusztulás, pusztítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!