Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg igaz az, hogy a...

Tényleg igaz az, hogy a legerősebb oltásellenség a már 1-2 beoltottak között van és ezek az emberek közül már csak töredéke lenne hajlandó felvenni a 3.-4. oltást?

Figyelt kérdés
Pedig nagyon szükség lenne, ha felvennék a 3. és később a 4. oltást is, mert a tünetmentes vírushordozók azok akik a legjobban fertőznek!

2021. szept. 24. 21:17
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
46%

"Nem hogy alaptalanok, de még valóságtól elrugaszkodottak is a vádjaid."

Majd meglátod de akkor már késő lesz. Most figyelmeztettunk téged de ha nem érdekel akkor rohanj a vesztedbe ki bánja. Orbán Viktor mindig mindenben igazat mond csak neki kell hinni de akkor minek követed Jézust ha nem hiszel neki?

2021. szept. 26. 06:54
 42/47 A kérdező kommentje:

Annak idején amikor a különböző náci ideológiák terjedésnek indultak pontosan hasonló érveket hoztak fel a nácik a saját maguk igazának az alátámasztására! Ezzel nem azt mondom, hogy náci vagy, hanem csak azt, hogy az érveléseid nagyon hasonlóak!

pld.: Hogy a döntő többség, szinte mindenki a "védő oltások" mellett van, és csak a "konteosok" vannak ellene! Pont ahogyan ez a náci időkben is volt, "leszalámizták" az ellenkezőket, ellehetetlenítették, cenzúrázták, elhallgatták az ellenérveket! És a "birkanép" tökéletesen megvolt arról győződve az agymosás következtében, hogy a zsidóságot félreállítani természetes dolog! És mindenki aki ennek ellent mert mondani azt kirúgták az állásából, elhallgattatták, egzisztenciálisan ellehetetlenítették és a médiákban nem lehetett az ő érveiket lehozni, cenzúrázták azokat, ahogyan most is!

Mindenért az oltatlanok a felelősek, azért terjed a járvány (még jobban mint eddig, amikor még vakcina sem volt), mások meghalnak, és a lezárásokat is ő miattuk kell stb., pont mint régen, csak akkor a zsidók voltak minden rosszért a felelősek, most meg az oltatlanok!

Pontosan olyan ez, mint a náci idők kezdetén, úgy ahogyan ezt most is csinálják mind az un. ellenzék, a kormány és mind azok a "tudósok" akik zsíros állásokban ülve a "vakcinákban látják az egyetlen esélyt" a fertőzés ellen! Nem véletlenül hiszen Himler óta tudjuk, a "lé határozza meg a tudatot"!

Kissé szürreális, ahogyan pld. egy főpolgármester nagy nyilvánosság előtt "lehúzza" a kínai vakcinát, és a pfaizert ajánlgatja mindenkinek, 3. vagy akár 4. oltásként is, majd szeretné azt kötelezővé tenni a saját hatáskörében!

Azok az emberek, akik még ellenállnak az agymosásnak és nem veszítették el józan gondolkodásukat, azokban azért felmerül ilyenkor, hogy ezek nem ugyan azok, csak "pepitában"?

2021. szept. 26. 08:15
 43/47 anonim ***** válasza:
50%
40es milyen chipes konteó? :D ki említett itt olyat? Ha már el nem hangzott dolgokat is belelátsz a beszélgetésbe akkor nem nálam van a gond. Üldözési mániás sem vagyok, de köszönöm hogy aggódsz értem. Meg minek is lennék, ha valaki igazán nagy hangot ad ezeknek a dolgoknak úgy, hogy már a felső irányító réteget is zavarja azt így vagy úgy elhallgattatják.
2021. szept. 26. 09:59
 44/47 anonim ***** válasza:
#43 a 37-es válasz.
2021. szept. 26. 10:50
 45/47 anonim ***** válasza:

#42 egyszer nem hivatkoztam döntő többségre.

Amire hivatkoztam, hogy a vitapartnerem abszolút kijelentéseket tesz a jővőre, és roszhiszemű.

2021. szept. 26. 10:54
 46/47 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagyok rosszhiszemű. Hidd el, én is azt kívánom bárcsak ne lenne vagy legyen igazam.
2021. szept. 26. 14:31
 47/47 anonim ***** válasza:
100%

#46 de miért veszed megkérdőjelezhetetlennek az állításaid, miközben azok a távoli jövőre vonatkoznak.

Mi a biztosíték számodra, hogy megkérdőjelezhetetlen az álltalad vízionált jövő.

2021. szept. 26. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!