Tényleg igaz az, hogy a legerősebb oltásellenség a már 1-2 beoltottak között van és ezek az emberek közül már csak töredéke lenne hajlandó felvenni a 3.-4. oltást?
Véletlenül, nem ide akartam!
De ha már így alakult a vallások véleményére is kíváncsi vagyok!
A vallási felekezetek javasolják, vagy nem javasolják a sokak által "fenevad" bélyegének tartott covid-19 védőoltásokat?
Egyrészt a harmadik oltás is csak bizonyos esetekben kell jelenleg, a 4. oltásról pedig még az orvosoknak sincs semmi elképzelése. Vagyis elképzelés lehet van, de nincs mögötte semmilyen tudományos tény.
A vallási felekezetek nem tartják a fenevad bélyegének, mivel nem felel meg az arról szóló bibliai leírásnak.
Érdekes kérdés, te oltás ellenesnek neveznéd azt, aki nem akar harmadik oltást, de utólag sem bánja az első kettőt?
Én speciál kétszer oltottam magam, de tisztában vagyok vele, hogy javítana a statisztikai esélyeken, ha harmadjára is elmennék oltani, de már az első ketrőnél is le kellett fogni mert féltem a tűktől.
Hozzáteszem, az első két oltás is elég nagy védelmet nyújt, így a harmadik csak exta védelem, kb mint óvszerrel fogamzás gátlót szedő nővel szeretkezni.
6 igen, csak az oltas altali vedettseg elhalvanyul, a Pfizer mar 6 honap utan, az AstZen kicsit tovabb ved
aki atesett a betegsegen, azoknal sem mindig alakul ki vedettseg, es ha kialakul, naluk is fokozatosan csokken
sajnos
8
mert mondta neked valaki valaha, hogy ket oltas orokre eleg lesz?
annyit mondtak, hogy 2 oltas az elso valtozat ellen ellenanyagokat termel es ved, de figyelni kell, hogy meddig
ugyanigy figyeltek kezdetektol, hogy akik atestek a betegsegen, azoknak hetente tesztelve, mennyire csokken a vedettsege
es mondta valaki, hogy nem lesz olyan mutans, ami ellen majd nem ved?
senki nem vert at senkit, tudtuk, hogy mit tudnak es mit nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!