Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg igaz az, hogy a...

Tényleg igaz az, hogy a legerősebb oltásellenség a már 1-2 beoltottak között van és ezek az emberek közül már csak töredéke lenne hajlandó felvenni a 3.-4. oltást?

Figyelt kérdés
Pedig nagyon szükség lenne, ha felvennék a 3. és később a 4. oltást is, mert a tünetmentes vírushordozók azok akik a legjobban fertőznek!

2021. szept. 24. 21:17
A kérdező szavazást indított:
Nem igaz, mert 4. hónap után minden oltott hajlandó újból beoltatni magát, akár kötelező jellegűen is.
Igaz, mert a tapasztalat szerint hatástalanok a vakcinák, a mutációkkal szemben, ugyanakkor sokan belehalnak ill. soka szövödménye is.
Sok értelme nincs az oltásoknak, de meglehet alázni az oltatlanokat ezzel, ezért élvezem és támogatom az oltatlanok kötelező beoltását!.
13 szavazat
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
82%
Miért a vallás rovatba tetted a kérdést?
2021. szept. 24. 21:26
 2/47 anonim ***** válasza:
96%
Én elgondolkodnék, hogy honnan nőnek ezek a halálos vírusok.
2021. szept. 24. 21:27
 3/47 A kérdező kommentje:

Véletlenül, nem ide akartam!

De ha már így alakult a vallások véleményére is kíváncsi vagyok!

A vallási felekezetek javasolják, vagy nem javasolják a sokak által "fenevad" bélyegének tartott covid-19 védőoltásokat?

2021. szept. 24. 21:54
 4/47 anonim ***** válasza:
94%

Egyrészt a harmadik oltás is csak bizonyos esetekben kell jelenleg, a 4. oltásról pedig még az orvosoknak sincs semmi elképzelése. Vagyis elképzelés lehet van, de nincs mögötte semmilyen tudományos tény.

A vallási felekezetek nem tartják a fenevad bélyegének, mivel nem felel meg az arról szóló bibliai leírásnak.

2021. szept. 24. 22:22
 5/47 anonim ***** válasza:
65%
Nem javasolják. Ilyet csak tanulatlan ostoba emberek állítanak, hogy nem szabad felvenni. Némelyik írni sem tud, lásd Facebook.
2021. szept. 24. 22:46
 6/47 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes kérdés, te oltás ellenesnek neveznéd azt, aki nem akar harmadik oltást, de utólag sem bánja az első kettőt?

Én speciál kétszer oltottam magam, de tisztában vagyok vele, hogy javítana a statisztikai esélyeken, ha harmadjára is elmennék oltani, de már az első ketrőnél is le kellett fogni mert féltem a tűktől.

Hozzáteszem, az első két oltás is elég nagy védelmet nyújt, így a harmadik csak exta védelem, kb mint óvszerrel fogamzás gátlót szedő nővel szeretkezni.

2021. szept. 24. 23:41
 7/47 anonim ***** válasza:
57%

6 igen, csak az oltas altali vedettseg elhalvanyul, a Pfizer mar 6 honap utan, az AstZen kicsit tovabb ved

aki atesett a betegsegen, azoknal sem mindig alakul ki vedettseg, es ha kialakul, naluk is fokozatosan csokken

sajnos

2021. szept. 25. 00:04
 8/47 anonim ***** válasza:
64%
aztán majd jon 5-6 oltás is ehhez már tenyleg vaknak kell lenni hogy nem veszik eszre emberek mekkora atveresnek az aldozatai
2021. szept. 25. 07:12
 9/47 anonim ***** válasza:
96%

8

mert mondta neked valaki valaha, hogy ket oltas orokre eleg lesz?

annyit mondtak, hogy 2 oltas az elso valtozat ellen ellenanyagokat termel es ved, de figyelni kell, hogy meddig

ugyanigy figyeltek kezdetektol, hogy akik atestek a betegsegen, azoknak hetente tesztelve, mennyire csokken a vedettsege

es mondta valaki, hogy nem lesz olyan mutans, ami ellen majd nem ved?

senki nem vert at senkit, tudtuk, hogy mit tudnak es mit nem

2021. szept. 25. 07:30
 10/47 anonim ***** válasza:
52%
#9 Adagold magadba nyugodtan ezt a mérget csak engem hagyj ki belőle és főleg ne tedd kötelezővé!
2021. szept. 25. 07:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!