Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Korán magyarul kapható valahol?

A Korán magyarul kapható valahol?

Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 13:50
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
8%

"Te nem érdekelsz, mert továbbra sem vagy képes normális hangnemben kommunikálni. Felőlem a budin is lehúzhatod magad, váljék egészségedre."

Akkor miért szólítasz meg minden kérdésnél? :)

És akkor lássuk azt a kérdést hogy ki volt primitív. Miért nem linkeled be?

"Igen, ezt már tényleg jó sokszor leírtad, valóban. Én pedig azóta se találkoztam egyetlen iszlámellenes gyűlöletkeltő propagandával sem az oldalon. Legalábbis olyannal nem, ami túltett volna akármelyik keresztényes kérdéseden."

Én viszont elég gyakran találkozom ilyennel. Igazából minden iszlámmal kapcsolatos kérdésnél.

"De az utóbbi 10 évben én semmi ilyesmivel sem találkoztam, máshol sem, ezen az oldalon meg főleg nem. Így nehéz elhinni ebből bármit is, főleg neked aki minduntalan csak hazudozik mint a vízfolyás, és főleg úgy, hogy te vagy az egyetlen, aki ezt mondogatja."

Hol élsz te, barlangban? A 90-es évek eleje óta iszlámellenes gyülöletkeltés megy ami jelen van a médiában globálisan. Szóval egyrészt van egy iszlámellenes propaganda másrészt meg egy fizikai támadás a muszlimok ellen. Az USA már a sokadik muszlim országot rohanta le a hadseregével, terrorszervezeteket hivatkozva amit egyébként ők maguk hoztak létre. Ezekben több millió ember vesztette életét, többségük muszlim. Te meg kijelented hogy semmi ilyennel nem találkoztál? :) Például arról sem hallottál hogy a magyar hatóság éhezteteti a menekülteket akik Magyarországtól kértek segítséget?

"Soha senki mástól nem hallottam erről az iszlámellenes propagandáról. Még Abdullah is írta vagy fél éve, hogy ő sem nagyon tapasztalt már régóta ilyet.)"

Az utóbbi másfél évben Magyarországon valóban csökkent az iszlámellenes propganda, de csak a járvány miatt. Sajnos eléggé valószínű hogy a járvány visszaszorulásával megint fokozódni fog az iszlámellenes gyülöletkeltés.

"Csak ez a kis keresztesháborúd (vagy félholdasháborúd, nem tudom, nálatok hogyan nevezik) azóta átforfdult nálad egy teljesen öncélú farokméregetésbe, aminek már semmi köze az eredeti célodhoz, és semmi másról sem szól, csak arról, hogy hogyan lehetne piszkálni a más vallásúakat a vallásuk miatt,"

Ez csak a te hallucinációd. Láttad hogy belekötök például a buddhizmusba? Vagy a hinduizmusba?

"Úgyhogy leállhatsz, nem kell bizonyítanod semmit se, senkinek se, főleg úgy, hogy nem is vagy muszlim."

Majd biztos te döntöd el ki muszlim és ki nem az :) Majd leállok ha a keresztények befejezik az iszlámellenes gyülöletkeltést és a muszlimok gyilkolását.

"Senki sem kíváncsi az elmebeteg bibliaértelmezésedre, senki sem kíváncsi rád, meg az állítólagos iszlámellenes propagandádra."

Nekem úgy tünik keresztények kiváncsiak rá mert többszáz hozzászólást írnak a kérdéseimhez :) Az egyik ha jól emlékszem elérte az ezert.

2021. szept. 21. 00:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!