A Korán magyarul kapható valahol?
#30: Sokat segítene ha valahogy megjelölnétek magatokat. Öreg ;D
Abdullah
#32: Most tudok segíteni valamiben ?
Abdullah
"Én muszlim vagyok. Bizonyára nem vagyok hibàtlan, de nem vagyok troll."
Rólad el is hiszem, nem is téged támadtalak, ha megfigyelted. Csak a végén, amikor már kezdtél te is rám szállni.
De hasonlítsd csak össze magad, a stílusodat, a mondanivalódat, a hozzáállásodat az álmuszlim barátunkkal. Ég és föld a különbség köztetek. Veled többnyire lehet normálisan beszélni, beszélgetni. Te tényleg érdeklődésből teszed, ha kérdezel valamit; te próbálod magad tartani a vallásod szabályaihoz, útmutatásaihoz; te nem azért jössz ide, hogy más vallásúakat piszkálj, vegzálj, mások vallásán gúnyolódj. Az álmuszlim barátunk nem ilyen.
Egyszer megpróbáltam vele emberi hangnemben beszélgetni, ha akarod, visszakeresem azt a kérdést, és belinkelem neked. De még ott is képtelen volt türtőztetni magát, minden harmadik mondatába beszúrt valami gúnyos, sértő megjegyzést. Persze mindent letagad szemrebbenés nélkül, ferdít, hazudik, ahogy az érdeke kívánja. Ezért álmuszlim, csak imitálja, hogy ő muszlim, de igazából nem az. Neki csak takarózni kell az iszlám vallás, farokméregetésre, meg arra, hogy másokat egrecíroztasson. Ő nem igazi muszlim, ő csak sokat tud az iszlám vallásról, de egyáltalán nem a szerint él, nem a szerint teszi, amit tesz.
A baj az, hogy a stílusa ragadós, és te is kezdesz lassan olyanná válni, mint ő. Meg én is, sajnos. Ezt hozza ki az emberekből, mérgező, én óva intelek tőle, vigyázz vele. Téged el tudott bolondítani, meg tudott etetni azzal, hogy ő muszlim, engem nem tud. Ú egy kis senki csak, és az is fog maradni, aki legfeljebb csak szeretne muszlim lenni, de soha nem lesz az.
"A baj az, hogy a stílusa ragadós, és te is kezdesz lassan olyanná válni, mint ő. Meg én is, sajnos."
Na nehogymár magadhoz hasonlíts. Te vagy a legprimitívebb ezen az oldalon. Én igyekszem tisztelettel beszélni másokkal, még akkor is mikor sértetnek. Egy idő után nálam is betelik a pohár, de sosem süllyedek olyan mélyre mint te. Igazából nem is emlékszem a vitánkra de csúnyán alulmaradhattál ha azóta is minden kérdésnél megjelensz ahol én is és sértegetsz. Egyébként ha megérteted hogy az iszlám vallásszabadságot és vallástoleranciát biztosít nekem az már elég.
"Én igyekszem tisztelettel beszélni másokkal, még akkor is mikor sértetnek."
Ismét egy hazugság. Te nem igyekszel semmi ilyesmire, csak néha kicsit visszább fogod magad. Általában már a kérdéseid kiírásából is süt a tiszteletlenség, felsőbbrendűségi érzet, pedig akkor még egy betűt sem írt senki a kérdésedhez.
"Egy idő után nálam is betelik a pohár, de sosem süllyedek olyan mélyre mint te."
Az igazság az, hogy te mindig is olyan mélyen voltál, csak néha megpróbálsz felevickélni a felszín közelébe. Néha ez egy kis ideig sikerül is neked, de aztán visszasüllyedsz oda le, a természetes közegedbe. Te ott lent érzed jól magad, ahol lehet mocskolódni, másokat ostorozni, gúnyolni, piszkálni mert nem muszlim, mint te magad. Nálad önzőbb, intoleránsabb figurával ritkán találkozik az ember.
" Igazából nem is emlékszem a vitánkra"
Nagyon fájhat az igazság :) De az nem vita volt, hanem csak egy sima beszélgetés, és nagyon is jól emlékszel te rá. Te nem tudsz vitázni, te hírből sem ismered a vitakultúrát. Te csak veszekedni tudsz, meg megpróbálni lenyomni mindenkinek a torkán az elmebeteg bibliaértelmezésedet, meg bármit, amit éppen kitalálsz, és sértő lehet a beszélgetőpartneredre nézve.
"de csúnyán alulmaradhattál ha azóta is minden kérdésnél megjelensz ahol én is és sértegetsz."
Nem maradt senki sem alul, bár tudom, neked csak ez a lényeg minden beszélgetésed folyamán. Ezzel degradálod farokméregetéssé az iszlám vallást. Viszonylag normális hangnemben el tudtunk beszélgetni (a viszonylagost úgy értem, hogy általános bunkó stílusodhoz képest), de ott sem tudtad megállni, hogy ne szúrj közbe minduntalan valami gúnyos, csipkelődő megjegyzést. Te egyszerűen ilyen vagy, hiába is mentegeted magad.
"Egyébként ha megérteted hogy az iszlám vallásszabadságot és vallástoleranciát biztosít nekem az már elég."
Lehet hogy így van, hogy az iszlám vallásszabadságot biztosít, de neked már ezt sem tudom elhinni. Neked nem erre kell az iszlám, hanem arra, hogy más vallásúakat meg a vallás nélkülieket pocskondiázd mögüle. Ez a te nagy iszlám vallástoleranciád. A nullával egyenlő.
Most már tényleg érdekel az a vita :) Megmutatnád min húztad fel így magad? Meg akkor láthatja mindenki mitől vetköztél így ki magadból és eldöntheti jogosan szüllyedtél-e le a legprimitívebb szintre.
Egyébként már ezerszer leírtam miért vagyok az oldalon. A keresztények iszlámellenes gyülöletkeltés foyatatnak mindenféle hazugságot terjesztve. Gondolom azt megérted hogy ez nem szép dolog. Egyrészt szeretném bizonyítani hogy mindaz a sok hazugság és borzalom amivel az iszlámot rágalmazzák, az valójában keresztény vallásuk tanítása, illtve szeretném bizonyítani hogy a Biblia igazolja az iszlám vallást.
"Most már tényleg érdekel az a vita :) Megmutatnád min húztad fel így magad? Meg akkor láthatja mindenki mitől vetköztél így ki magadból és eldöntheti jogosan szüllyedtél-e le a legprimitívebb szintre."
Te nem érdekelsz, mert továbbra sem vagy képes normális hangnemben kommunikálni. Felőlem a budin is lehúzhatod magad, váljék egészségedre.
"Egyébként már ezerszer leírtam miért vagyok az oldalon. A keresztények iszlámellenes gyülöletkeltés foyatatnak mindenféle hazugságot terjesztve. Gondolom azt megérted hogy ez nem szép dolog. Egyrészt szeretném bizonyítani hogy mindaz a sok hazugság és borzalom amivel az iszlámot rágalmazzák, az valójában keresztény vallásuk tanítása, illtve szeretném bizonyítani hogy a Biblia igazolja az iszlám vallást."
Igen, ezt már tényleg jó sokszor leírtad, valóban. Én pedig azóta se találkoztam egyetlen iszlámellenes gyűlöletkeltő propagandával sem az oldalon. Legalábbis olyannal nem, ami túltett volna akármelyik keresztényes kérdéseden.
Lehet, hogy valamikor még tényleg ez volt a célod. (Lehet, hogy valamikor tényleg folyt iszlámellenes propaganda valahol, lehet, hogy itt ezen az oldalon is. De az utóbbi 10 évben én semmi ilyesmivel sem találkoztam, máshol sem, ezen az oldalon meg főleg nem. Így nehéz elhinni ebből bármit is, főleg neked aki minduntalan csak hazudozik mint a vízfolyás, és főleg úgy, hogy te vagy az egyetlen, aki ezt mondogatja. Soha senki mástól nem hallottam erről az iszlámellenes propagandáról. Még Abdullah is írta vagy fél éve, hogy ő sem nagyon tapasztalt már régóta ilyet.)
Csak ez a kis keresztesháborúd (vagy félholdasháborúd, nem tudom, nálatok hogyan nevezik) azóta átforfdult nálad egy teljesen öncélú farokméregetésbe, aminek már semmi köze az eredeti célodhoz, és semmi másról sem szól, csak arról, hogy hogyan lehetne piszkálni a más vallásúakat a vallásuk miatt, vagy az ateistákat, mert nem hisznek vallásban. Ennek már régen semmi köze semmiféle iszlámellenes propagandához, ez már csak a túl nagyra hízott egód cirógatásáról szól, semmi másról.
Úgyhogy leállhatsz, nem kell bizonyítanod semmit se, senkinek se, főleg úgy, hogy nem is vagy muszlim. Senki sem kíváncsi az elmebeteg bibliaértelmezésedre, senki sem kíváncsi rád, meg az állítólagos iszlámellenes propagandádra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!