A Korán magyarul kapható valahol?
"Ez nem igaz, hiszen ők is hisznek, csak másban mint te. Ettől még nem hitetlenek. Mintha azt írtad volna korábban, hogy a Korán, az iszlám vallás vallásszabadságot és vallástoleranciát tanít a más vallásúakkal szemben. Miért nem a Korán szavait követed, miért tagadod meg a Korán szavait? Milyen jogon nevezed magad muszlimnak, ha megtagadod a Korán szavait?"
Halvány lila gőzöd sincs az iszlámhoz de ki akarsz oktatni? :) A hitetlen nem azt jelenti hogy nem hisz Istenben hanem tagadót jelent, magyarul aki tagadja az igazságot. Keresztények tagadják például a Koránt és tagadják Mohamed prófétaságát, tehát hitetlenek.
Az iszlám vallásszabadságot és vallástoleranciát biztosít, de hogy kapcsolódik ez ide? :)
"Halvány lila gőzöd sincs az iszlámhoz"
Ez így igaz, valóban halvány lila gőzöm sincs a Koránhoz. De ezt tőled hallottam, sok alkalommal, hogy a Korán vallásszabadságot biztosít, meg vallástoleranciát. Ezek szerint neked fogalmad sincs arról, hogy mi az a vallásszabadság és vallástolerancia. De mivel a Korán ezekről ír, ezért ez csak úgy lehetséges, hogy te sem ismered a Koránt. Hiszen ha ismernéd, akkor tudnád, mi az a vallásszabadság és vallási tolerancia. Vagyis te nem vagy muszlim, hiszen a muszlimok ismerik a Koránt, és azt, ami le van írva benne. Hamis muszlim vagy, álmuszlimka! :)
"Az iszlám vallásszabadságot és vallástoleranciát biztosít, de hogy kapcsolódik ez ide? :)"
Úgy, hogy az iszlám vallásszabadságot és vallástoleranciát biztosít, te viszont nem. Tehát nem az iszlámot követed, vagyis nem vagy igazi muszlim. Te csak egy kis álmuszlimka vagy, aki néha felnéz ide ripacskodni kicsit, muszlimnak hazudva magát. Álmuszlimka :)
"Úgy, hogy az iszlám vallásszabadságot és vallástoleranciát biztosít, te viszont nem."
Miért nem? :) Megfenyegettelek hogy ne legyél keresztény? :) Vagy korlátoztam a jogaidat a keresztény vallásod gyakorlásában? :)))
"Te csak egy kis álmuszlimka vagy, aki néha felnéz ide ripacskodni kicsit, muszlimnak hazudva magát. Álmuszlimka :)"
Te mint keresztény akarod meghatározni ki muszlim és ki nem az? :) Nagyon cuki vagy :) Neked elmentek otthonról? :)
"Miért nem? :) Megfenyegettelek hogy ne legyél keresztény? :) Vagy korlátoztam a jogaidat a keresztény vallásod gyakorlásában? :)))"
Mondtam én hogy fogalmad sincs arról, hogy mit jelent a vallástolerancia :D Menj szépen, és tanulmányozd még kicsit a Koránocskádat, álmuszlimka :)
"Te mint keresztény"
Ki mondta neked, hogy keresztény vagyok? :) Látod-látod, megint csak bebizonyosodott, hogy fogalmad sincs mi az a vallástolerancia. Csak keresztény lehetek ha neked ellentmondok igaz? :) Olvasgasd még kicsit a Koránodat, hátha okosodsz még egy kicsit, álmuszlimka :)
"... akarod meghatározni ki muszlim és ki nem az? :) "
Eszem ágában sincs. Mint írtam, nem ismerem az iszlám vallást, csak annyira minimálisan, amit tőled tanultam róla. De már ez is elég ahhoz, hogy megállapíthassam, te csak egy álmuszlim ripacs vagy, semmi közöd az igazi muszlimokhoz. Hiszen az iszlám tanítja a vallástoleranciát, te viszont nem ismered azt. Ez pedig csak úgy lehet, hogy te nem ismered az iszlám vallást. Ennek ellenére mégis muszlimnak mondod magad, vagyis teljesen logikus, hogy te csak egy álmuszlim vagy :) Ilyen egyszerű a dolog, látod, te kis álmuszlimka :D
Szerintem ennél a kérdésnél is te vagy az a négy pipás retardált:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!