Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek ezek a rossz...

Mit tegyek ezek a rossz vallásos álmok ellen?

Figyelt kérdés
Sűrűn a pokol, démon, ördög ilyeneket álmodok, félek a halál utántól, kárhozattól, sokszor gombóc van a torkomban. Ha be veszek egy xanaxt 0,5mg akkor szoktam jobban lenni, olyan a végtagjaim alig érzem elhidegül, erős fülzúgás, halálfélelem... gyülibe járás ota van ez amiket ott hallotam, de mig templomba jartam sose almodtam ilyet
2021. szept. 13. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Látod, ha itt élnél Nagyváradon, elmennék.az ortodox paphoz és van nálunk ez a Taine Maslui. Amolyan betegek szentsége de azok is kérhetik akiknek rossz álmuk van.

Kell előtte Gyóni meg áldozni és mikor van Maslui napja akkor szentelt untdelemn- el ( olaj amivel sütnek csak meg van szentelve) bemennek meg 7 pap hétszer imádkozik érted meg 7 tanítást és 7 evangéliumi idézetet olvas fel, hétszer tömjénez és a végén letérdelt és a Bibliát a fejedre teszi és akkor is imádkozik. Én voltam többször ilyen Maslui eseményeken mert oda bárki bemehet. Adnak nagy Szenteltvizet is. ,,Nálunk,, ( én református vagyok, azért mondom hogy nálunk mert oda járok meg a lakásom mellett van a templom) 2 fajta Szenteltvíz van és egyikbe Sincs Só. A kicsi Szenteltvíz a templomban van bidonokban, (úgy hívjuk, hordószeruseg) és bárki ihat belőle míg a nagy Szenteltvizet Maslui még más alkalmakra használják. Abba van bazsalikom meg miront, az a szentelt olaj de nem amivel sütnek hanem az illatos. Én azért szeretem a Maslui eseményeket mert 2 pohár nagy Szenteltvizet kapok és nagyon szeretem. Benne van a bazsalikom íze és a midőn illata.

2021. szept. 13. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Miron
2021. szept. 13. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább az Istentől kérdezd ezeket, mert itt nem tudsz kapni kielégítő választ.
2021. szept. 13. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:
kamu, a szokásos
2021. szept. 13. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:

esetleg lehet nem vagy biztos abban, hogy a mennybe kerülsz / nem vagy elég jó ember

keresd meg az okaidat, hogy miért hiszel és teszteld őket mennyire állják meg a helyüket

2021. okt. 5. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!