Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek? Hívők, nem hívők...

Mit tegyek? Hívők, nem hívők valaszát is várom.

Figyelt kérdés
Megvagyok keresztelve, első áldoztam, mint katolikus majd később megtértem baptistáknál és be is merítkeztem! Nekem olyan unalmas a bibliás élet! Rosszul vagyok tôlle már, nem élhetek. Nem csajozhatok, míg megnem házasodok nem élhetek nemi életet... azonban rettegek a pokoltól, jó lenne kicsit élni.. azonban a lelkipásztor azt válaszolta ezek a gondolatok a Sátántól erednek, így kisért a világi életbe stb, hogy forduljak el a gyülekezettől és Istentől..
2021. szept. 12. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:
11%

Egy nem hívő személyes véleménye:

Szard le azt az egész kitalált mese f*szságot és kezdj el úgy élni, ahogy szeretnél. 1 életed van, nem éri meg elpazarolni ilyen elvakult baromságokra. Pokol nem létezik, ahogy igazság és isten se.

2021. szept. 12. 09:46
 2/7 ChildOfGod ***** válasza:
83%

Egy hívő véleménye:

A hívő - bibliás - élet nem ezekről a dolgokról szól. Nem a gyülekezet ről, nem arról, hogy csajozhatsz-e vagy a nemi élet szabályairól. Ezek látszódnak kívülről, de az igazi, a valódi lényeg az Krisztus! Az a fontos, hogy Őt találd meg, hogy Vele legyen egy napi szinten tartott személyes kapcsolatod, mert ha ez megvan, akkor lényegtelenné válnak a dolgok, amiket említettél. Mert, ha Isten jelenlétében el tudsz merülni, ha tudsz az Ő jelenlétében, az Ő jelenlétét keresve élni, akkor egyedül az fog számítani, hogy az Ő hangját meghalld, hogy Ő átöleljen.

Szóval ajánlom, hogy fordíts időt és energiát arra, hogy elmélyítsd a Krisztussal való személyes kapcsolatodat.

2021. szept. 12. 10:00
 3/7 A kérdező kommentje:
2# Krisztus, meg Ufok, meg stb Túlvilági hatalmakkal nem tud senki kapcsolatba lenni úgy mint egymással mi emberek. Ez maximum skizofréniában lehetséges! Élni nem kell?? Kicsit szórakozni? Élni?
2021. szept. 12. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Fejezd már be, Kérdező!

A stílusodról felismerlek, már vagy tízszer tiltottak innen.

Te vagy az, aki egy rakás kitalált kérdést kiírt egy időben, privátban meg mocskolódó üzeneteket írt.

Kár, hogy még mindig vannak, akik beveszik a hazugságaidat.

2021. szept. 12. 10:09
 5/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hat eljel valamit rengeteg tiszta, buntelen szorakozasi lehetoseg van az eletben

nem csak a szex letezik tudod...

nagyon vorosköd ulhet a fejeden, hormontultengesed van

ha csak bunos dolgok merulnek fel benned az "elet" kapcsan

2021. szept. 12. 11:30
 6/7 anonim ***** válasza:

hagyd már abba, te szerencsétlen!!

ne válaszoljatok neki, nem komolyan kérdez semmit

vagy egy éve szórakozik, gonoszkodik és rohog mindenkin, alig gyozik letiltani

2021. szept. 12. 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem az elfojtás ajánlása való a sátántól?
2021. szept. 13. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!