Emo akarok lenni! A kérdésem a következő: 1. milyen legyen a halyam, milyen ruhákat, nyakláncot és egyéb kieg êszítőt hordajak? 2. Mit "tegyek", hogy igazi emo legyek? Mindenki válaszát várom
Kezdjük ott , h hány éves vagy?
Aztán pedig, nem olyan nehéz az lenni. Én is pár éve gondoltam egy ilyet h az akarok lenni (mert nagyon bejöttek a scene/emo csajok).
Elsőnek is meghallgattam pár olyan zenét amiben meguk a bandatagok is emok, de legalább is egy darkosabb stílust képviselnek. (Első zeném a BvB - től volt a Fallen Angels)
Ez nekem nagyon tetszett, mégha 1.re picit más is volt.
Utána elkezdtem megnöveszteni a hajam, kinéztem egy nekem tetsző fazont és amíg nőtt, kerestem pár ruhát. Elősnek egy fekete csőnacit, majd egy torna cipőt(pl convers) vagy Victory-t/vans-ot/fila-t.
Valamint "testhez simuló" pólókat, az előtt L-st hordtam, azóta pedig M-st de van h S-st is.
Kiegészítők közül nekem 1. egy Full cap volt, egy Monsteres. A hosszú hajammal nagyon tetszettem magamnak és akkor kerestett meg egy aranyos scene lány, hogy ismer állítólag. ( Később kiderül csak nagyon bejöttem neki). Szóval a célomat elértem de még fejlődni akartam.
Hajamat megvágtam és tépettem. (Nekem a jobb szemembe lóg.. "szabályosan" a balba kéne hogy a világ jobb felét lássuk.. de a forgóm miatt így jobban áll sokkal)
Végül a kiegészítők:
Elég sokáig nem hordtam.. első ilyen volt, egy töltény - nyaklánc.
Majd egy egyszerű kis fekete, szegecses karkötő.
De volt olyan idő hogy csuklószorítót is hordtam. (ami szépen takar, nemmellesleg)
Maradandó kiegészítőkből jelenleg 2 van, egy fülltágító és egy ajak piercieng. De még tervezem, hogy csináltatok egyet a szemöldökömbe.
-Ha érdekel Privátba tudok ezzel kapcsolatban képeket küldeni, h milyen volt a hajam, a ruháim, vagy ha esetleg van kérdésed.
Remélem tudtam segíteni valamit :)
A emo, belső részéről nagyon sok oldal van. Olyan is ami leírja hogy milyen vagy, hogy melyik fajtája vagy az emonak.
19/emoboy
1. Vagyél hot topic-os cuccokat, vagy csak simán járj feketében.
2. Az emo arról szól, h érzelmesebb vagy az átlag embernél és emo zenét hallgatsz, és nem arról, h vagdosod magad. Amúgy mennyi idős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!