Van arra remény (homoszexuális katolikus férfi), hogy I Ferenc pápa ex chatedra tévedhetetlen dogmaként kinyilatkoztatja hogy a homoszexuális kapcsolat nem bűn?
Szerintem van rá esély. De miért jó neked, hogy egy ember hazudjon neked, te meg elkárhozol? Miért nem lehet tudomásul venni, hogy ez pszichés betegség, és miért nem akarsz meggyógyulni, ha már hívő vagy? Miért nem a Biblia szavai az első számodra?
Mind bűnösök voltunk, mint te, mint mind megfürödtünk Krisztus vérében. Miért akarsz te más elbánást Istentől?
Ez olyan, mintha én sorozatban ölnék gyermekeket, majd megtérek és arra várok, hogy a Pápa kinyilatkozza, hogy a gyermekgyilkosság nem bűn
A Biblia szerint a homoszexuális kívánság is tisztátalan gerjedezés, akkor is, ha tett nem követi. Ugyanez igaz természetesen a házasságtörés gondolatára, kívánságára is.
Sokan egyházszakadást emlegetnek a római katolicizmuson belül a homoszexualitás kérdése mentén. Én azt gondolom, hogy marad a kettős mérce, és képmutatás: kifelé és hivatalosan a teljes elutasítás, belül pedig a homoszexuálisok nagyobb eséllyel lépnek előre a papi ranglétrán, illetve ha kitudódik akár egy homoszexuális pedofil bűncselekmény, a többi homokos pap rendszerint falaz, csak áthelyezi a "megbotlott" papot (szexragadozót) egy másik iskolába. Ez a hazugság kultúrája.
8. Jó de a biblia szerint a 7. napon munka halált érdemlő bűn.
Disznóval érintkezés is bűn stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!