Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Pokoltól való félelmem ellen...

Pokoltól való félelmem ellen mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Éjszaka gyakran álmodom rosszat, és mikor fel ébredek erősen dobog a szivem, nehezen kapok levegőt olyan gondolatok jönnek az elmémbe hogy:"pokolba fogsz jutni, ahol egy örökkévalóságon át szenvedni fogsz." Emiatt nem merek "élni" sem igyekszem mégha megfelelési kényszerből is Isten igéjét betartani. De mi lesz ha tényleg Isten nem talál "alkalmasnak" a mennyországra, mivel nem voltam teljesen olyan mint ahogy ő szeretette volna? Félek nagyon az örök tűztől.... 3 évvel ezelőtt elmentem Gyülekezetbe jártam pár hónapig ott hallotam ezeket. És ugye a bibliában olvastam"szentek legyetek amint én is az vagyok" Minden Testi indulatot feszítsetek meg Krisztus Jézusban, legyetek lelki emberek... valahogy lehetetlen így élni.
2021. szept. 3. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Tudod, az ember általában az ismeretlentől fél. Mint a gyerekek a sötétben , ha azt hiszik,hogy van egy szörny a szekrényben vagy az ágy alatt. De ha apa vagy anya felkapcsolja a villanyt nekik és együtt megnézik, hogy nincs ott semmi, a gyerek megnyugszik. Tehát a félelmeid ellenszere, ha megismered Istent , aki maga a szeretet( 1János 4:8 "Aki nem szeret, nem ismerte meg Istent, mert Isten SZERETET"), megismered a Biblia tanításait (nem a vallások által közvetített hiedelmeket, hanem ténylegesen a Szentírást)

János 17:3 "Az jelenti az örök életet, ha megismernek Téged, az egyedüli igazIstent és akit elküldtél, Jézus Krisztust"

"Az igazság szabaddá tesz" János 8:32

2021. szept. 3. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmit, álltalában angyalok is fenyegetnek ezzel de démonikus erők is szokták csinálni .

Ha Elohim nem könyörül rajtunk akkor tényleg oda kerülünk sajnos

2021. szept. 3. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

már 100x leírtad

menj vissza a pszichiáterhez, akinek a leletét bemásoltad, hogy rosszabbul vagy

2021. szept. 3. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Imádkozol te rendesen ?
2021. szept. 10. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!