Hogy mehetnék el úgy a Hit Gyülekezetébe, hogy a szüleimet ne bántsam meg?
Utolsó elötti: én azt gondolom, hogy nem Isten és az anyja között kellett választania, hanem a gyülekezet és az anyja között. Korántsem ugyanaz.
Nem akarlak befolyásolni, ha látod értelmét, járj, de azért gondold végig, megéri-e neked.
Istent követheted, szeretheted anélkül is, hogy gyülekezetbe járnál, s ezzel talán édesanyádat sem bántanád meg. S azon is gondolkodj el: nem csak azért akarsz elmenni, mert szeretnél egy közösséghez tartozni, s a hitedben megerösítést keresni?
A biblia szerint békességre hívott el az Isten, ezért nem logikus hogy előre azt írod,tönkretennéd a családod ha elmennél-miért is?
Amíg gyerek vagy engedelmességgel tartozol a szüleidnek,kivéve természetesen ha valami bűnre akarnak rávenni-de ez ritka -mert akkor úgy szól az írás,hogy inkább Istennek engedelmeskedni,mint a bűnnek-de mint mondtam-a szülők többsége szerencsére nem lopni,vagy gyilkolni stb. . . tanítja a csemetéit-így szerintem nem kell aggódnod.
-engedelmeskedhetsz tehát bátran a szüleidnek és járhatsz gyülekezetbe-nem zárják ki egymást.
megbántam,hogy feltettem itt ezt a kérdést
köszönöm a kedves válaszokat:-)
már levelezem ez ügyben
Am... hol írja a Biblia, hogy a hazugság bűn? Dávid is hazudott, Jonatan is... és még sokan mások. Ha nem ártasz vele senkinek... a Biblia csak azt mondja, hogy ne a másik kárára. De ha ez neked fontos, szerintem menj el. Én is jártam oda, és ott tényleg vannak igazi keresztények + ott van Isten jelenléte is (ami a mai világban nagyon ritka!)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!