Hogy kezdjem el puhitani a szüleimet?
Mondd meg a szüleidnek, hogy te szeretnél dönteni a te életedről, és nem akarod, hogy beleszóljanak. Kérdezd meg tőlük, hogy ők örülnének-e, ha te is így beleszólnál a dolgaikba?
(Meg tanuld meg használni a vesszőket.)
Állj a sarkadra! Lássák az eltökéltséget az arcodon és a viselkedésen. nem kell mindennap hagoztatni, hogy márpedig te akkor is kántor leszel, mert akkor azt erősíted bennük, hogy dacból csinálod, hanem halkan de határozottan. Ilyenkor jönnek be azok a szólamok, hogy "Ez az én életem, jogom van hozzá, hogy mostmár én irányítsam(jól vagy rosszul)" vagy "Ha nem engeditek hogy kibontakoztathassam magam, akkor tényleg rossz szüéők lesztek" vagy "Addig úgyse hagyok fel ezzel a tervvel, amíg én magam meg nem tapasztalom, hogy ez nem nekem való pálya. Ha igazatok van, akkor még úgyis lesz időm váltani, és mást csinálni"
Vagy választhatod a kompromisszumos módszert miszerint elvégzel valami általuk javasolt (zenei) pályát, lehetőleg rövidet, és utána elvégzed a kántorképzőt.
Így mind2 fél boldog.
Sok sikert!
1 A szüleim utálják ha műveltebb vagyok mint ők
2 Annyira lebecsülik magukat hogy nem hiszik hogy az ő gyerekük képes lenne jól tanúlni mert ők sem voltak képesek
3 A testvérem félbenhagyta a sulit mert elhitte azokat a hazugságokat amit a szüleim negativitásából kiérzett
gondolom azt hiszik hogy én is félbenhagyom
4 A szüleim szerint szégyent hoznák rájuk ha a művelt és vallásos emberek közé tartoznák
5 Azt hiszik hogy ha tudatossan élem az életemet akkor őket is akadályozni fogom és manipulálni
6 Hogy győzzem meg őket arról hogy ez nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!